23948sdkhjf

Dyrup tager forskud på fremtiden

Med helt ny generation af produkter står Dyrup klar med fremtidens industrielle overfladebehandlings-produkter, der som en selvfølge lever op til VOC-reglerne, REACH-kravene og BPD-direktivet.
Som en af de førende udbydere af træbeskyttelse til industriel brug har Dyrup udviklet et nyt, komplet systembehandlingsprogram, hvor de enkelte produkter er effektivt afstemt i forhold til hinanden, og som lever op til en række fremtidige miljøkrav.

Både miljømæssigt og teknologisk er de nye GORI produkter baseret på morgendagens teknologier, idet samtlige produkter til imprægnering, grunding, mellembehandling og slutbehandling/topcoating har specifikationer, som tager højde for:

- De skærpede VOC-regler som træder i kraft 2010
- Kommende krav i REACH (det er EUs nye kemikalie reform, som vedrører producenter, importører og brugere af kemiske stoffer / produkter)
- Reglerne i BPD-direktivet (den kommende EU-harmonisering vedrørende godkendelser af aktivstoffer i produkter)

Branchens frontløber
Det er første gang i branchens nyere historie, at en producent er i stand til at gennemføre et totalt generations­skifte ved at introducere et komplet nyt program, hvor de enkelte produkter er udviklet sideløbende.

- Vi ser udviklingen af nye, innovative produkter som den væsentligste konkurrenceparameter for europæiske producenter af træbeskyttelse, udtaler BUI Director Tomas Kjellker, Dyrup.

- Det er baggrunden for, at vi har investeret så betydelige ressourcer i at udvikle et komplet nyt produktprogram. Vi er sikre på, at de skærpede krav for såvel myndigheder som kunder vil være afgørende for, hvem der på længere sigt kan opnå og fastholde høje markedsandele.

Tomas Kjellker tilføjer, at der er tale om et forretningsmæssigt kursskifte for Dyrup:

- Vi har hidtil foretaget ad hoc justeringer af de enkelte produkter. Denne fremgangsmåde har gjort det muligt for nogle konkurrenter at komme på omgangshøjde med os. Derfor har vi valgt at svare igen med denne store investering i en helt ny generation af GORI produkter, som også vil være med til at sikre at vore kunder kan fastholde og styrke deres konkurrenceposition.

Mere robuste produkter
Kravene til produkterne er blevet skærpet markant gennem de seneste 10-15 år. Også i fremtiden vil såvel myndigheder som kunder stille yderligere krav til miljøvenlighed, kvalitet og ikke mindst gennemskuelighed vedrørende den kemiske sammensætning af de enkelte produkter.

Det er baggrunden for, at Dyrup med udviklingen af produkterne i det nye produktprogram, har sikret en højere grad af enkelthed i formuleringer.

Resultatet er, at de nye produkter vil være mere robuste både i produktionen hos Dyrup, men ikke mindst mere anvendelsessikre. Kombineret med forbedrede anvendelsesmæssige egenskaber på en række områder, betyder det, at de nye GORI produkter vil sikre en længere oppetid i produktionen hos kunderne.

Kilde: Dyrup - www.dyrup.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094