23948sdkhjf

Ny mand i spidsen for 1,6 milliarders akuthus-projekt

Per Sams er ny seniorprojektleder på Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg og skal stå i spidsen for arbejdet med Akuthuset, projektets største delprojekt.
- Det er min ambition, at alle skal tænke

Blå bog - Per Sams

· 2012-2015: Bygherrerådgivning og projektledelse hos AI a/s.

· Tidligere bl.a. Rubow Arkitekter, Sjælsø Gruppen, Skanska mm.

· Uddannet tømrer (1984), bygningskonstruktør (1987), byggeøkonom (1994) samt adskillige projektlederuddannelser (2003-2015).

· Født 1960.

Nyt Hospital og
Ny Psykiatri Bispebjerg

· Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg skal opføres frem til 2025 på Bispebjerg Hospitals område.

· Projektet består af fem delprojekter, hvoraf det største er Akuthuset. Desuden opføres et parkeringshus, en Laboratorie- og Logistikning og Ny Psykiatri Bispebjerg, og eksisterende bygninger renoveres.

· Projektet er finansieret af Kvalitetsfonden med 2,95 mia. kr. og af Region Hovedstaden med 1,03 mia. kr.
’det her er mit hus’ og føle stolthed omkring projektet. Både medarbejderne på hospitalet, patienter og pårørende og dem, der bygger huset. Det kræver, at vi lytter til alle behov og får kommunikeret, hvad der kan lade sig gøre, og hvad der ikke kan, siger Per Sams, der netop er startet som seniorprojektleder hos Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg, hvor han skal stå i spidsen for teamet, der arbejder med Akuthuset.

Akuthuset er det største delprojekt i Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg med et budget på 1,6 mia. kr. I alt skal der bygges cirka 67.000 m2. En vigtig del af hans arbejde bliver at styre samarbejdet med totalrådgiveren, der vinder projektkonkurrencen om Akuthuset, som afsløres den 24. september.

Forstår alle parter
- Det har ligget mig på sinde at prøve at arbejde for alle parter i byggeriet, både rådgivere, entreprenører og bygherrer. Det er en fordel, at man forstår, hvorfor de andre tænker, som de gør, fortæller Per Sams.

Per Sams er ansat på hospitalsbyggeriet på Bispebjerg, netop som det store projekt går ind i projekteringsfasen.

Per Sams kommer med to særlige fokusområder i bagagen. Han har netop i sit tidligere job afsluttet rapporten ”Lys der forebygger” og glæder sig til at udveksle viden om lys med hospitalets klinikere og inkorporere godt lys i Akuthuset, såfremt det kan finansieres.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079