23948sdkhjf

Tre nye partnere hos Kant Arkitekter

Flere muskler til Kants arkitektoniske profil og forretningsledelse.
Kant Arkitekter er de seneste år vokset fra 20 til 35 medarbejdere, og tre nye partnere skal nu hjælpe de to indehavere, Anders Bay Holm og Uffe Bay-Smidt, med at videreføre de senere års positive udvikling.

Ifølge Anders Bay Holm skal succesen for virksomhedens skitseringsarbejde og designudvikling ikke mindst tilskrives Sebastian Soelberg og Karl-Martin Frederiksen

- Det er i dét lys, at udnævnelsen af dem som partnere med særligt ansvar for konkurrencer og det arkitektoniske udviklingsarbejde skal ses, siger Anders Bay Holm.

Den tredje nye partner er akkvisitionschef Katrine Mai-Jørgensen. Sammen med de to indehavere og økonomichef Anders Holmstrup Moustgaard udgør hun fremover virksomhedens forretningsledelse.

- Rådgiverbranchen opererer i et stærkt konkurrencepræget marked, og her er vi godt hjulpet af Katrine Mais strategiske tilgang, siger Uffe Bay-Smidt.

Flere store opgaver
Kant Arkitekter har oplevet en stærk fremgang med en række markante opgaver inden for bolig- og undervisningsbyggerierne, senest med to store konkurrencesejre.

Først kom modelprogram og fremtidssikring af den 350 boliger store almene bebyggelse; Græse Bakkeby, ved Frederikssund i hus. Dernæst vandt Kant, med projektet ’Vestpassagen’, omdannelsen af området ved det tidligere hovedbibliotek i Aarhus, hvor der blandt andet skal opføres nye boliger og et helt nyt byrum.

Kants helhedsrenovering af Dyvekeskolen i København blev kåret som Årets Skolebyggeri 2014, og i sommeren i år fik arkitekterne fra Kant til opgave at helhedsrenovere to bevaringsværdige københavnske folkeskoler. Det drejer sig om den fine Bellahøj Skole og Kildevældsskolen, hvor der tillige skal bygges et helt nyt kulturcenter for Østerbro.

- Når vi nu cementerer vores stærke arkitektoniske kompetencer og fokus på opgavetilgang og konkurrencer, føler vi os rigtigt godt rustet til at føre vores vækststrategi videre i et kompetitivt marked, siger Uffe Bay-Smidt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079