23948sdkhjf

Gazelleentreprenør vækster i Jylland

Entreprenør Juul & Nielsen A/S, der i 5 år har været gazellevirksomhed og en af entrepre­nør­branchens årlige højdespringere, overtager nu aktiviteterne i det traditionsrige tømrerfirma Svend Andresen A/S i Århus. Opkøb­et styrker Juul & Nielsens strategiske position i det midtjyske og skaber kritisk masse til fortsat vækst i det midtjyske. Fyn, Trekantsområdet og Sydsverige er de næste om­råder, hvor Juul & Nielsen satser på vækst og opkøb.
Den tømrerbaserede entreprenør Juul & Nielsen A/S forsætter sin markante vækst på vej mod milliarden. Denne gang har virksomheden overtaget hovedparten af aktiviteterne i det hæderkronede tømrerfirma Svend Andresen, der har sat håndværksmæssigt præg på flere interessante byggerier i Århus og omegn, bl.a. Kunstmuseet Aros.

Med opkøb­­et fordobler Juul & Nielsen Vest A/S aktiviteterne i Århus og vil fremover be­skæf­tige ca. 100 medarbejd­ere i Århus. Og med knap 200 medarbejdere i København cementeres den vækst­­strategi, som Juul & Nielsen lagde for 2 år siden om at runde en milliard kroner i omsætning inden for de næste 5-6 år.

- Svend Andresen har et solidt omdømme og er kendt for en håndværksmæssig høj kvalitet. Det matcher i den grad vores profil og giver synergi og større kritisk mas­se i det midtjyske. Vi styrker vores kernekompetencer inden for store total-, hoved- og fagentrepriser samt facility ser­vice. Vi satser på yderligere vækst i det midtjyske i de næste par år. Og samtidig tager vi nu fat på Fyn, Trekantsområdet og Sydsverige, siger adm. direktør Tommy Nielsen fra Juul & Nielsen.

Juul & Nielsen har i de senere år varetaget en perlerække af store entrepriser i Københavns-området, bl.a. ombygningen af Hans Nansens Gård midt i København for Københavns Kommune, store renoveringsopgaver for Københavns Lufthavne og CapiNordic i Tuborg Havn. Op­købet af Svend Andresen A/S betyder en målrettet satsning på tilsvar­ende store total- og fagentrepriser i det midtjyske.

De igangvær­ende entrepriser i Svend Andresen A/S færdiggøres i selskabet SA Entreprise A/S i et tæt samarbejde med Juul & Nielsen Vest.

- Vi er rigtig glade for aftalen, fordi de stærke håndværksmæssige kompetencer og evnen til at løse komplekse tømreropgaver kan videreføres hos Juul & Nielsen. Det er et perfekt match for både kunder og medarbejdere. Vi gør naturligvis alle eksisterende entrepriser færdige i et tæt parløb med Juul & Nielsen. Men vi tager ikke nye entrepriser ind, fordi vi i Jylland har valgt at trække os helt ud af entreprenørmarkedet, siger direktør Ino Dimsits fra Basen Invest, der ejer SA Entreprise A/S.

Den fortsatte vækst i Juul & Nielsen skal ske gennem kontrolleret, gradvis udbygning af aktiviteterne i udvalgte geografiske områder. Og væksten vil være en kombination af organisk vækst og opkøb. Med overtagelsen af aktiviteterne i Svend Andresen A/S er Juul & Nielsen i dag foran vækstplanerne. Og Tommy Nielsen er allerede i gang med planerne i Tre­kants­om­rådet, på Fyn og i Sydsverige.

- Vi bruger mange kræfter på at finde de virksomheder, der matcher vores strategi og vores faglige profil. Eksempelvis satte vi sidste år turbo på aktiviteterne inden for facility service gennem etablering af et selvstændigt selskab. Vi har nu over 50 servicebiler i København og har høstet en masse erfaringer, som vi kan udnytte i det jyske. Svend Andresen er i Århus kendt for en velfungerende serviceafdeling. De aktiviteter overtag­er vi nu og kan samlet levere Midtjyllands stærkeste servicekoncept med 20-25 medarbejdere, siger Tommy Nielsen.

Tidligere adm. direktør Henrik Bloch fra Svend Andresen A/S fortsætter som adm. direktør i Juul & Nielsen Vest A/S. Og Michael Dannerfjord fortsætter som Teknisk Direktør.



Kilde: Juul & Nielsen A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094