23948sdkhjf

Caverion gør klar til nyt fremstød i Jylland

Efter en periode med stærke resultater i Sydjylland samles teknikentreprenørens 11 afdelinger og servicecentre i Jylland under distriktschef Danny Rasmussens ledelse.
Efter en periode med stærke resultater i Sydjylland samles teknikentreprenørens 11 afdelinger og servicecentre i Jylland under distriktschef Danny Rasmussens ledelse

Den landsdækkende teknikentreprenør har gennem de seneste år haft en stabil vækst og solid ordretilgang i det sydjyske område under distriktschef Danny Rasmussens ledelse.

De gode resultater skal nu bredes ud i resten af Jylland, hvor Caverion har servicecentre og afdelinger i 11 byer, der hidtil har været organiseret i tre distrikter. Disse samles nu under Danny Rasmussens ledelse.

Vækststrategi giver pote
For tre år siden søsatte Caverion en vækststrategi, som det seneste år har resulteret i en generelt stigende efterspørgsel af virksomhedens løsninger, der tæller alt fra el-, VVS og ventilationsopgaver til avancerede CTS-løsninger og OPP-projekter inden for bygningers livscyklus.

- Den positive tendens ser ud til at fortsætte. Det kræver en slank og effektiv organisation for at være i markedet i disse tider derfor skal vi udnytte vores kompetencer bedst muligt på tværs af afdelingerne. Det har Caverion udnyttet i det Sydjyske område, og derfor har vi valgt at gøre det samme i hele Jylland, siger servicedirektør Bo Bendixen fra Caverion Danmark A/S.

Tæt på kunderne
Med forenklingen af ledelsesstrukturen får Danny Rasmussen dermed ansvaret for Caverions afdelinger og servicecentre i Aalborg, Randers, Aarhus, Viborg, Herning, Esbjerg, Fredericia, Kolding, Vejle og Sønderborg.

- Det er vigtigt at være lokalt tilstede og tæt på kunderne i hverdagen, så vi ønsker at fastholde vores lokale og regionale tilstedeværelse på centrale lokationer i Jylland. Samtidig kræver det mange kompetencer at tilbyde alle de tekniske fag i hver afdeling, så derfor er samarbejde på tværs af største betydning. For at fastholde kunderne og udbygge vores position i markedet kræver det en konstant tilpasning, som jeg glæder mig at stå i spidsen for, siger Danny Rasmussen i forbindelse med udnævnelsen.

Ny centerchef i Østjylland
Danny Rasmussen er allerede gået i gang med sin nye opgave. I forbindelse med en forenkling af ledelsesstrukturen i Servicecenter Østjylland, der tæller afdelingerne i Aarhus og Randers, har han foretaget den første ansættelse med Lars Overballe som overordnet leder.

- Hidtil har afdelingerne haft hver sin leder med de fordele og ulemper det har. Derfor giver det god mening nu at samle ledelsen på én person. Lars har stor erfaring med det østjyske marked og mange kunderelationer i området. Jeg er overbevist om, at han er den helt rigtige til at stå i spidsen for den vækst, vi forventer inden for VVS, el og ventilation, fastslår Danny Rasmussen.

I Caverions Service-organisation er Fyn i forvejen under ledelse af distriktschef Lars Nielsen, og Sjælland har Lars Gustavsen som distriktschef. Ved at gå fra tre distrikter til ét i Jylland er organisationen i Vest nu samlet under Danny Rasmussens ledelse.

Caverion i Danmark blev fra årsskiftet lagt sammen med Caverion i Norge og de to landes organisationer udgør nu en division. I Danmark har Caverion flere end 1000 ansatte og en omsætning på godt en milliard kroner. Omdrejningspunktet for Caverion-koncernen er livscyklusløsninger til bygninger og industri.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.235