23948sdkhjf

Nye industrielle GORI-produkter kom godt fra start

De første implementeringer hos industrien har vist, at GORI’s nye generation af industrielle overfladebehandlingsprodukter lever op til forventningerne
Højere krav til produkternes tekniske kvalitet kan sagtens kombineres med de fremtidige myndighedskrav vedrørende miljøhensyn. Det viser de første måneder efter lanceringen af GORI’s serie af nye produkter til industriel overfladebehandling.

- Vi har fået positive tilbagemeldinger fra de kunder, som har været først til at indføre de nye produkter i deres produktion, oplyser Tomas Kjellker, direktør i Dyrup Industri.

- Kunderne har ikke mindst vist stor interesse for de kommende regelændringer, som vil få stor betydning for industriens anvendelse af overfladebehandlingsprodukter. De kommende krav i REACH (EU’s kemikaliereform) og reglerne i BPD-direktivet (EU’s harmonisering af godkendte aktivstoffer i produkter) bliver også snart en realitet, som industrien må forholde sig til.

Markedet bevæger sig præcis som end forudset
Udviklingen af innovative produkter har været højt prioriteret af GORI gennem de seneste år. Der har været gennemført et kontinuert og intensivt udviklingsprojekt med henblik på at skabe en sammenhængende systembehandling med en ny generation af overfladebehandlingsprodukter, der opfylder fremtidens miljøkrav.

I det komplette systembehandlingsprogram udgør de nye enkelte GORI-produkter (imprægnering, grunding, mellembehandling og afsluttende behandling) én samlet løsning, der kan tilpasses de enkelte produktioners behov.

- Netop ved at starte på en frisk har vi kunnet tage den nyeste teknologi i anvendelse og udvikle produkter, som både teknologisk og miljømæssigt er fremtidssikret. Vi fornemmer, at markedet bevæger sig i den retning – og det sker nøjagtigt i det tempo vi oprindelig havde forudset, siger Tomas Kjellker.

Udførlige informationer om hele den nye produktprogram til industriel træbeskyttelse kan findes på www.industry.dyrup.com .



Kilde: Dyrup

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.171