23948sdkhjf

Ny administrerende direktør i KPF Arkitekter

KPF Arkitekter har pr. 12. august 2016 dags dato konstitueret partner Sine Juul Praastrup som administrerende direktør.

Det oplyser KPF Arkitekter i en pressemeddelelse.

Hun afløser Michael Reventlow-Mourier, der har valgt at søge nye udfordringer uden for koncernen. Han fratræder sin stilling i KPF Arkitekter efter en kort periode med overdragelse af opgaver og ansvar.

Sine Juul Praastrup kommer fra en stilling som afdelingsleder på KPF Arkitekters Viborg-kontor og har desuden siddet som medlem af medlem af virksomhedens bestyrelse.

KPF Arkitekter købte i foråret 2015 Erik Møller Arkitekter, hvilket skabte en ny stor arkitektvirksomhed med kontorer i Viborg, Aalborg, Aarhus og København. Som administrerende direktør får Sine Juul Praastrup nu det overordnede ansvar for den daglige drift og virksomhedens 125 medarbejdere.

- Vi kan se et uforløst potentiale internt og i markedet, som vi nu skal arbejde videre på. Vi rummer alle dele af arkitektfagets nuancer, og her er Sine den perfekte kandidat til at binde os sammen på tværs af vores fire tegnestuer, så vi kan få endnu mere ud af hinanden. Samarbejde, helhedstænkning og ansvar kommer fra toppen af organisationen og siver nedad. Sine er den leder, der kan trække hele holdet med sig, forklarer bestyrelsesformand Lars Roholt om valget af direktør.

Sine Juul Praastrup har været afdelingsleder i KPF Arkitekter siden 2014 og siger om sin forestående udfordring:

- Vi skal vedvarende spille kunderne stærkere og turde tage ansvar. KPF Arkitekter er inde i en udvikling, hvor vi har bevæget os fra mellemstor midtjysk virksomhed til en landsdækkende koncern. Men samarbejde kommer ikke af sig selv. Vi har et værdisæt, vi tror på, og det skal vores kunder kunne mærke hele tiden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093