23948sdkhjf

Palsgaard Træ A/S intensiverer salget i Nord- og Østdanmark.

I slutningen af 2008 samlede Palsgaard Træ A/S fremstillingen af spær på sine tre fabrikker i Hampen, Brædstrup og Kliplev. Det betød, at produktionerne i Nordjylland og på Sjælland blev flyttet til Midtjylland, men begge steder opretholdt koncernen salgs- og konstruktionsafdelingerne.
Da produktionen af spær på fabrikkerne i slutningen af 2008 blev flyttet fra Nordjylland og Sjælland og samlet i Midtjylland, valgte Palsgaard Træ A/S at bibeholde salgs- og konstruktionsafdelingerne i både nord og øst. Det var et afgørende parameter i beslutningen om sammenlægningen, at virksomheden fortsat skulle bevare den tætte tilknytning til kunderne i de pågældende områder. Samtidig ønskede Palsgaard Træ at fastholde staben af kompetente medarbejdere, for at kunne yde kunderne høj teknisk rådgivning om tagkonstruktioner og være nærværende i montagefasen.

Få måneder efter strukturændringerne på produktionssiden har Palsgaard Træ i både Nordjylland og i Slagelse markeret sig ved at flytte domicil. I Slagelse er der yderligere sket et navneskifte fra Precon Træindustri til Palsgaard Træ, afdeling øst.

I Nordjylland er virksomheden flyttet til nye lokaler på 8. sal i den nyrenoverede Kattegat silo på havnen, og i Slagelse er den nye adresse Ndr. Ringgade 61.

Med tidligt i processen
Positioneringen i både nord og øst er et led i en strategi, om i endnu højere grad at komme med i planlægningen, når nye byggerier projekteres.

- Vanetænkning er ofte en hæmsko i projekteringer. Vi har mange års rådgivererfaring, som med fordel kan tages med allerede i projekteringsfasen. Det kan blandt andet være rådgivning om placering af bærende bjælker, opbygning af tagkonstruktionen eller gitterføring i spærene. Det har stor betydning for den samlede økonomi og det byggetekniske resultat, at vi kan komme med i byggefasen allerede, når projektet kommer på tegnebrættet, lyder det fra administre-rende direktør Gert Nordingsgaard hos Palsgaard Træ A/S i Hampen.

Vil sætte fokus på tillægsydelserne
Denne strategi er et centralt punkt hos Palsgaard Træ A/S, og Gert Nordingsgaard understreger, at virksomheden målrettet går i markedet med en vision om at markere sig positivt på tillægsydelserne frem for en ensidig fokusering på laveste pris.

- Vores priser skal være konkurrencedygtige til enhver tid, og det var netop derfor, at beslutningen om optimering af spærproduktionen blev ført ud i livet, selvom det var tungt at skulle sige farvel til dygtige produktionsmedarbejdere. Men det har vist sig, at det var en rigtig beslutning, og det kommer nu kunderne til gode, forklarer den administrerende direktør og fortsætter:

- Der er i øjeblikket en hård kamp om kunderne, men vi tror på, at andre parametre end prisen vil værdsættes i markedet. Optimale løsninger, en høj grad af rådgivning og et samarbejde, der er forankret i en gensidig tillid mellem parterne er punkter, som indgår i vores værdisæt, og som vi gerne vil stå som garant for, siger han.

Kilde: Palsgaard Træ A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08