23948sdkhjf

Primalux genoptager produktionen

Efter en ufrivillig pause på et halvt år har ovenlys-producenten etableret et nyt selskab med foreløbigt syv ansatte.
Primalux i Toreby på Lolland genoptager nu produktion og salg af ovenlys og brandventilation.

Takket være et godt samarbejde med virksomhedens bankforbindelse, Sparlolland, er det således lykkedes at skabe grundlag for at starte aktiviteterne op igen:

- Vi er en ny virksomhed, men med et velkendt navn og et af markedets stærkeste sortimenter af lavenergi-ovenlys. Ikke mindst har vi en stærk erfaringsbase i de nøglemedarbejdere, der er med fra det gamle selskab, ligesom vi her fra start har fået en god opbakning fra gamle kunder og leverandører, udtaler Michael Saunte.

Han er direktør og medejer af det nye selskab, der indtil videre beskæftiger syv medarbejdere, og ambitionerne er store hos virksomheden på Lolland:

- Fremadrettet arbejder vi på at kunne tilbyde totalløsninger, så kunderne kun skal henvende sig et sted for få rådgivning og købe den rigtige løsning, herunder også montage af ovenlys og evt. automatik, opstart og løbende servicering. Endvidere arbejder vi på at kunne tilbyde løsninger inden for glas-/alufacader og præfabrikerede karnapper til skråtage. Eksportaktiviteter står også på dagsordenen, siger Michael Saunte.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.085