23948sdkhjf

To totalentrepriser i ordrebogen: Georg Berg skal bygge boliger i Sorø

Byggefirmaet Georg Berg A/S løb med begge totalentrepriser, da Sorø Boligselskab i slutningen af oktober holdt licitation på nye boligbyggerier med henholdsvis 30 og 24 almene boliger. Der er tale om en samlet kontraktsum på lige under 52 mio. kroner.

Byggerierne har længe stået på ønskesedlen hos Sorø Boligselskab, som har 2.400 personer stående på venteliste til en bolig.

Med de 54 nye boliger tager selskabet nu et skridt imod at imødekomme efterspørgslen.

30 af de nye boliger – 16 toværelses på 49 kvadratmeter og 14 treværelses på 85 kvadratmeter – opføres på Elmebjergvej i Pedersborg-området, mens de sidste 24 boliger – 12 treværelses på 85 kvadratmeter og 12 fireværelses på 110 kvadratmeter – får adresse på Stenkistebuen i Frederiksberg-området.

På Elmebjergvej stikkes spaden i jorden i marts 2018, og byggeriet forventet klar til indflytning et år senere. På Stenkistebuen er der tale om et todelt byggeri, hvor første etape forventes klar til indflytning i april 2019, mens anden etape følger i juli samme år.

Georg Berg A/S opfører de to byggerier i samarbejde med Arkitektfirmaet HS og Dines Jørgensen & Co. Projekterne er endnu ikke færdigtegnede, hvorfor det ikke er muligt at bringe visualiseringer på nuværende tidspunkt.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.14