23948sdkhjf

Banebrydende nyhed fra Bosch – det rette værktøj er kun et click væk

Bosch FlexiClick er en ny, kraftfuld skrue-/boremaskine til professionelle fagfolk. Værktøjet mestrer enhver opgave takket være 4 forskellige adaptere, som let kan klikkes af og på

Kombinationen af kraft og fleksibilitet gør Bosch FlexiClick til en af de mest effektive og alsidige maskiner på markedet. En metalborepatron kan klare de klassiske boreopgaver i træ, metal og endda beton, mens en vinkeladapter og en excenterforsats kan løse skruning i trange hjørner og tæt på kanter. Men Bosch FlexiClick demonstrerer for alvor sin styrke med den unikke borehammerforsats, som forvandler maskinen til en bomstærk borehammer med en slagkraft på én joule. Bosch er i øvrigt den eneste leverandør i branchen, der tilbyder en borehammerforsats til en akkumaskine.

Med Bosch FlexiClick slipper man for at slæbe rundt på et arsenal af maskiner, og Boschs patenterede COOLPACK-teknologi sikrer optimal ydelse og lang batterilevetid. FlexiClick findes også i en 12V-udgave – dog uden borehammerforsatsen. 

Læs mere om Bosch FlexiClick her

Skarp afstandsmåler med kamera og smartphone-integration

Bosch runder påsken af med endnu en nyhed, som vil vække begejstring hos tech-glade fagfolk. Laserafstandsmåler GLM 120 C, der til forveksling ligner en smartphone med sin 2,8” farveskærm, har kamera med zoom-funktion, en rækkevidde på hele 120 meter og +/- 1,5mm nøjagtighed.

Med en hukommelse på 50 målinger, IPS (in-plane switching), der giver maksimal sigtbarhed fra alle vinkler, og en skærm produceret i robust ’Dragontail’-materiale, er afstandsmåleren særdeles velegnet til professionelt brug. Det er desuden muligt at forbinde den med både smartphone og tablet via Bosch Professional’s Measuring Master-app, så du på enkel og overskuelig vis kan dokumentere, registrere, håndtere og videresende dine målinger.

Læs mere om laserafstandsmåleren her

Ny avis – opgraderet format

En ny udgave af Bosch PRO NEWS udkom i går. Avisen er blevet opgraderet og indeholder flere sider, mere faglig viden og flere brancherelevante historier end nogensinde før. Læs blandt andet, hvordan Bosch i 1930 købte et svensk patent til verdens første elektroniske borehammer (side 14).

Læs hele avisen her

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078