23948sdkhjf

HP Byg og HP3 overtager byggeri efter JDL Byg

Opførelse af en nybygning med 40 hotelværelser til Forsikringsakademiet Rungstedgaard har, siden JDL Byg’s konkurs, ligget stille. Nu genoptages byggeriet, der er tegnet af Lundgaard og Tranberg Arkitekter A/S.

HP Byg som hovedentreprenør, med søsterselskabet HP3 som leverandør af præfabrikerede værelsesmoduler, har indgået aftale med bygherren om færdiggørelsen af nybygning med 40 hotelværelser til Forsikringsakademiet Rungstedgaard.

- Vi er utroligt glade for, at bygherren valgte at henvende sig til os igen efter vi ’vandt’ en andenplads ved den oprindelige udbudsrunde, udtaler sektionschef Torben Hansen fra HP Byg ” opgaven passer som hånd i handske med vores strategi om at søge opgaver, der fra idéfasen er født med udgangspunkt i industrialiseret byggeri ”.

Afprøvede produkter strømliner byggeriet
Byggeriet understøtter strømningen for fremtidens byggeform, hvor byggepladsen præges af en mere strømlinet produktion. Produkterne er afprøvet inden de forlader fabrikken og derved effektiviseres byggepladsens drift. En tendens HP Byg og HP3s er på forkant med:

- Projektet passer fantastisk ind i vores produktionsform og selvom der nu for alvor bliver trængsel på begge produktionslinjer er det et ønskescenarie for os. Vores nuværende kapacitet gør, at vi sagtens kan producere 2 hotelværelser pr. dag ved normal produktion og kan forcere på enkelte processer med et ekstra skifte, hvis nye ordrer ’truer’, siger fabrikschef Johannes Frandsen fra HP3.

Direktør HP Byg og HP3, Søren Pedersen, har også armene i vejret efter tilgangen af ordren til Forsikringsakademiet Rungstedgaard:

- Vi har støt og roligt fået oparbejdet en værdifuld kompetence indenfor byggeri med præfabrikerede boksmoduler og flade elementer, hvor der er fokus på en effektiv byggeproces med færrest mulige produktionstimer på den traditionelle byggeplads, siger en glad Søren Pedersen, direktør for HP Byg og HP3.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11