23948sdkhjf

- Julie Bruun er en rigtig ejerleder

Unik fortælling om ’én stor familie’ vinder Årets Ejerleder 2018 i region Sjælland

Julie Bruun fra CP ApS er Årets Ejerleder 2018 i Region Sjælland.

Det blev afsløret tirsdag aften, hvor Julie Bruun fik overrakt prisen ved en velbesøgt kåring i Ringsted.

Hun vinder prisen for sin ledelsesstil og den flotte udvikling og de resultater, hun har formået at skabe i CP, der udlejer kontor- og mandskabsmoduler, containere, entreprenørmateriel, lifte og pavilloner.

- Julie Bruun er en rigtig ejerleder, som har oplevet en flot udvikling med sin virksomhed. Det har hun formået med sin personlige og helhjertede ledelsesstil, som har skabt flot udvikling og vækst, der fortsætter.  Hun er indbegrebet af en dygtig ejerleder, siger Louise Riisgaard, der er markedschef i Dansk Erhverv.

Som 27-årig overtog Julie Bruun i 2014 virksomheden efter sin far, og resultatet er imponerende. Omsætningen er steget med hele 30 procent fra 2015 til 2017, og ledelsen forventer yderligere vækst på cirka 50 procent via organisk vækst de kommende tre år.

- Julie har efter et vellykket generationsskifte skabt stærke resultater og vækst i en branche med flere større spillere og hård konkurrence, siger director Lars Vagner Hansen fra PwC i Slagelse, der ikke mindst fremhæver Julie Bruuns rummelige og autentiske ledelsesstil som en afgørende forudsætning for virksomhedens succes:

- Respekt, ærlighed og tillid bruges aktivt i dagligdagen. Det er de grundprincipper, der lægges stor vægt på i virksomheden, da der er tale om én stor familie, hvor disse principper er afgørende, siger han.

Storkundedirektør Peder Nitz fra Nykredit betegner Julie Bruun som en stærk profil og et forbillede for andre ejerledere i region Sjælland.

- CP er en imponerende virksomhed, som er meget skalérbar, og der er fortsat høje vækstambitioner. For ejerlederen handler det dog ikke nødvendigvis om at være den største, men om at være den, der gør det bedst. Julie Bruuns arbejde med at skabe tillid fra såvel medarbejdere som kunder har også været en vigtig faktor i byggebranchen, og i konkurrencen med flere større spillere, siger han.

Julie Bruun vandt prisen foran Christian Emborg fra DKT A/S og John Sashi Nielsen fra J.N. Meat ApS.

Det er PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans, der står bag prisen, som uddeles for 15. gang. Årets tema er tillid.  De syv regionale vindere går videre til landskåringen, som finder sted den 8. november 2018 hos PwC i Hellerup.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Anlægsloft hæves med 800 millioner
Ny frontperson i Rådet for Bæredygtigt Byggeri
Lynetteholm kører videre med kendt duo
Vil bygge tårn på 21 etager i Esbjerg
Trods underskud: Ejendomskæmpe holder fast i forventningerne
LM Byg vinder tredje vandværk på fire år
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.75