23948sdkhjf

Nu åbner ny Kalundborgmotorvej

To års omfattende vejbyggeri på andet etape af Kalundborgmotorvejen er tæt på at være i mål

Vejdirektoratet åbnede for de første 4 kilometer af den nye tilføjelse til Kalundborgmotorvejen ved Kvanløse allerede tilbage i foråret. Henover sommeren fik strækningen også ny asfalt. Nu gælder det den sidste del af strækningen på 2,5 kilometer fra Nr. Jernløse forbi Dramstrup.

Med åbningen af den resterende del af strækningen er der således to kørespor i hver retning, støjdæmpende asfalt og stort set 110 km/t fra Kvanløse til Dramstrup.

Ved skæringen med den nedlagte del af Skovvejen efter Nr. Jernløse resterer dog et mindre vejarbejde. Her vil der forbi arbejdsområdet på en kort strækning være skiltet med 70 km/t i hver retning 14 dage endnu.

Efter to års vejarbejde vil åbningen af en sammenhængende motorvej være en helt anden oplevelse for de mange tusinde daglige pendlere på strækningen, lover Christian Tolderlund, der er projektleder i Vejdirektoratet.

- Det bliver en voldsomt forbedret køreoplevelse mellem Kvanløse og Dramstrup. Væk er Skovvejens kryds, rundkørsel, private indkørsler og daglige pendlerkøer. Tilbage står nu blot at gøre en lille stump vejarbejde færdig lige efter Nr. Jernløse, hvor bilisterne skal være opmærksomme frem til starten af oktober. Derefter vil der være ren køreglæde på støjdæmpende asfalt hele vejen igennem, siger Christian Tolderlund.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.171