23948sdkhjf

- CJ Group og Aart Arcitechts' hold slog benene væk under os

- Vi fik fire rigtig fine forslag til det nye børne-og ungehospice, men jeg må indrømme, at CJ Group og Aart Arcitechts' hold slog benene væk under os, da de præsenterede deres projekt. 

Sådan siger Dorti Simonsen, leder af Hospice Djursland, i en pressemeddelelse om vinderen af konkurrencen om det første nybyggede vestdanske børne- og ungehospice. 

Det bliver CJ Group og Aart Architects, som skal opføre det nye børne- og ungehospice, Strandbakkehuset, midt i Djurslands smukke natur. Strandbakkehuset opføres i tæt samspil med Hospice Djursland og vil rumme fire familieenheder, et personaleafsnit og flere fællesfunktioner, der fordeler sig på 1.300 kvm.

Fakta: Børne- og ungehospicet Strandbakkehuset

  • Beliggenhed: Rønde, Djursland
  • Størrelse: 1.300 kvm
  • Funktioner: Fire familieenheder, et personaleafsnit og flere fællesfunktioner
  • Drift: De fire familieenheder driftes af Region Midtjylland
  • Bygherre: Den Selvejende Institution Ejendommen Hospice Djursland
  • Totalentreprenør: CJ Group A/S
  • Arkitekt: AART architects A/S
  • Ingeniør: Arne Elkjær A/S
  • Materialer: Tegl, egelameller, kobber
  • Energitiltag: Solceller på taget

- Holdet har været enormt grundige i deres forarbejde og virkelig sat sig ind i, hvem vi bygger til, og hvad bygningen skal kunne. De har formået at skabe både den rummelighed og hjemlighed, som familierne har behov for, med masser af gemmesteder til de mindste børn, og nicher, hvor de unge kan slænge sig. Derudover har holdet skabt et hus med stor respekt for medarbejdernes dagligdag og arbejdsmiljø og de frivilliges funktion, uddyber Dorit Simonsen i pressemeddelelsen. 

Byggestart lige om hjørnet 
Pengene til mursten og tag er sikret. Næste store opgave bliver at skaffe midler til inventar, hjælpemidler og andet udstyr. 

- Vi er overordentligt taknemmelige for, at Ole Kirk's Fond og Den A.P. Møllerske Støttefond med deres generøse donationer har medvirket til at sikre, at byggeriet kan realiseres. Vi arbejder lige nu på højtryk fra alle sider på at igangsætte byggeriet og forventer at kunne markere startskuddet på byggeriet ved et første spadestik-arrangement først i november, siger Jørgen Keinicke, bestyrelsesformand for Hospice Djursland og børne- og ungehospicet Strandbakkehuset. 

Byggeriet forventes at tage et år, så de første familier kan bydes velkommen allerede i november 2020.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.171