23948sdkhjf

Klar til vinter: Modulbygger giver spildevandsfolk tag over hovedet

Mere spildevand og skærpede krav om spildevandsrensning betyder, at spildevandsselskabet Biofos skal totalrenovere virksomhedens to renseanlæg Damhusåen og Lynetten i København. Renoveringsarbejdet strækker sig over de næste seks til syv år

Startskuddet til det omfattende arbejder er netop lydt – også hos midtjyske ABC Pavilloner. Modulbyggeren i Engesvang er nemlig blevet valgt til at levere den store kontorbygning, der i løbet af perioden skal være projektgruppens base.

Opgaven kom i hus efter, at Biofos havde set på mulighederne i markedet:

- På den baggrund lavede vi et fuldstændig klassisk entrepriseudbud, hvor der blev valgt ud fra parameteren pris. Og her blev det ABC Pavilloner, der vandt udbuddet og således totalentreprisen, siger projektleder hos Biofos, John Andersen, i en pressemeddelelse fra ABC Pavilloner. 

Står klar til brug i den tidlige vinter
Modulbyggeren skal i alt levere 13 moduler til den store kontorbygning, som i første omgang skal placeres ved renseanlægget Damhusåen. Bygningen bliver udstyret med bl.a. omklædnings- og badefaciliteter, køkkenfaciliteter samt en tagterrasse med græs - alt sammen noger, der kan understøtte projektgruppens arbejde og dagligdag. 

Når renoveringen af Damhusåen er afsluttet, kan modulerne flyttes og fx bruges som administrationsbygninger ved renseanlægget Lynetten.

Produktionen af de 13 moduler er igangsat, og i begyndelsen af vinteren står de efter planen klar til brug ved Damhusåen. Herefter går det helt store renoveringsarbejde af de to rensningsanlæg i gang.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11