23948sdkhjf

Milliardbyggeri på Rigshospitalet forsinket igen

Børneriget åbner nu først i midten af 2025

Rigshospitalets nye hospitalsfløj "Børneriget" til to mia. kr. kommer først til at åbne medio 2025 ifølge en opdateret tidsplan fra Region Hovedstaden, skriver Licitationen – Byggeriets Dagblad.

Det er et år senere end i den hidtidige tidsplan og omkring halvandet år senere end primo 2024, som var det forventede åbningstidspunkt, da projektet blev vedtaget i 2016.

– Det er et stort puslespil, der skal gå op, og byggeriet af Børneriget er påvirket af andre projekter, der er ramt af forsinkelser, siger projektdirektør Merete Lange til Licitationen – Byggeriets Dagblad.

Det er blandt andet sidste del af byggeriet af Rigshospitalets nye nordfløj, der trækker ud.

Nordfløjen skal huse en del af de funktioner, som i øjeblikket hører til i Rockefeller Komplekset, der skal rives ned for at give plads til Børneriget på adressen.

Samtidig har Børneriget snitflader til et andet stort igangværende sygehusbyggeri Ny Psykiatri Bispebjerg, der også har været ramt af forsinkelse.

Bygherren forventer at opdele entreprenøropgaverne i seks storentrepriser, hvoraf de første bliver offentliggjort næste år med byggestart i 2021.


Læs hele artiklen
Rigshospitalets nye børnefløj bliver halvandet år forsinket
i Building Supplys søstermedie Licitationen (kræver log ind)

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094