23948sdkhjf

Nu er det sikkert og vist: Udbud til en kvart milliard går om

Den næststørste etape på det nye Sjællands Universitetshospital i Køge, opførelse af Laboratoriebygning og Nuklearmedicin TE02A, bliver genudbudt. Det godkendte Regionsrådet i Regions Sjælland mandag, oplyser regionen i en pressemeddelelse.

Licitationen - Byggeriets Dagblad skrev om planerne i sidste uge.

Henover sommeren havde regionen på baggrund af et totalentrepriseudbud gennemført forhandlinger om byggeriet med to mulige totalentreprenører. Men udbuddet måtte annulleres, da ingen af de indkomne tilbud lå inden for den økonomiske ramme på 260 mio. kr

Materialet er nu blevet revideret og omformuleret, således at der med Region Sjællands ord er en bedre overensstemmelse mellem krav og budget, og at udbudsformen rummer mulighed for, at de bydende har videre rammer for forslag til udformning.   

- Ved at ændre udbudsformen er den angivne pris blevet et konkurrenceparameter. Det betyder, at der i selve forhandlingsfasen vil være større mulighed for at tilpasse tilbuddet til den økonomiske ramme - det vil give os den bedste kvalitet indenfor rammen, siger projektdirektør Helle Gaub i pressemeddelelsen 

Genudbud kræver mere tid
- Vores tidsplan for laboratoriebygningen og nuklearmedicin forskydes ni måneder. Til gengæld forventer vi at få en løsning, der sikrer, at vi fastholder kvaliteten indenfor den budgetmæssige ramme, siger projektdirektør Helle Gaub.

Den samlede tidsplan for det nye universitetshospital, der skal stå færdigt i 2024, påvirkes ikke.

Regionsrådet godkendte mandag 4. november 2019 udbudsmaterialet til Laboratoriebygning og Nuklearmedicin, også kaldet etape TE02A.

Inden årets udgang vil de hold, der får mulighed for at byde på opgaven være kendt. Herefter følger en konkurrencefase, der betyder at en vinder kan være udpeget inden sommerferien 2020.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109