23948sdkhjf

Ejendomsfirma tager endnu en luns af Høje Taastrup C

Core Property Management har investeret i endnu et byggefelt i den kommende bydel Høje Taastrup C. Denne gang drejer det sig om byggefeltet A13 med en byggeret på 8.400 kvm. 

Det oplyser ejendomsadministratoren i en pressemeddelelse. 

Tilbage i maj måned købte Core Property Management byggefeltet A12 med 10.000 kvm. byggeret i det samme byudviklingsprojekt. 

Core Property Management planlægger, at der på A13 skal opføres en karrébebyggelse, hvor vægten vil være på tre-værelses lejligheder på 70-84 kvm. Arkitekten er endnu ikke udpeget. 

Byggeriet forventes først at gå i gang med udgangen af 2020, dels fordi lokalplanen endnu er under udarbejdelse, dels fordi der skal flyttes en række store forsyningsledninger inden byggegrunden kan frigives. 

Investeringen er sket gennem firmaets nye investeringsfond, Core Bolig X, som har fokus på ejendomsprojekter i det storkøbenhavnske område.  

Bag Høje Taastrup C står Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C. Selskabet ejes af Høje-Taastrup Kommune, Danske Shoppingcentre og Ejendomsselskabet ATPFA II Invest P/S (ejet af ATP og PFA). 

Området udvikles i disse år til en ny sammenhængende, mangfoldig og levende bydel på i alt 262.000 kvm. i området mellem shopping centret City 2 og trafikknudepunktet Høje Taastrup Station. Bydelen er tænkt som kommunens nye samlingspunkt, hvorfor det også bliver opført et nyt rådhus her.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125