23948sdkhjf

Logistikknudepunkt udvider med 187.325 kvm jord

Efterspørgslen efter lager- og logistikplads er rekordhøj i det jyske logistikknudepunkt Taulov Dry Port, men udbuddet af erhvervsgrunde til logistikanvendelse er begrænset i Taulov-området. 

Joint-venture selskabet med PFA og Associated Danish Ports (ADP), som står bag Taulov Dry Port, udvider nu porteføljen af byggemodnet jord med 187.325 kvm placeret ud til motorvej E45. Det skriver ADP i en pressemeddelelse. 

I forvejen har Taulov Dry Port rådet over 700.000 kvm byggemodnet jord tæt på motorvejen og jernbanen. 

– Vi har gennem længere tid mærket en stigende efterspørgsel fra både danske og internationale kunder efter veldisponerede lager- og logistikfaciliteter med central beliggenhed, siger Rune D. Rasmussen, adm. direktør i ADP og tilføjer, at selskabet tilbyder opførelse af projektejendomme eller leje af færdigbyggede lagerenheder. 

De 187.325 kvm byggemodnet jord er fordelt på to mindre arealer på henholdsvis cirka 61.000 kvm og 126.000 kvm. Det ene areal har front direkte til motorvej E45, og det andet ligger parallelt med Tibnor-bygningen i Prinsessens Kvarter. De to arealer kan bebygges med op til 24 meter i højden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125