23948sdkhjf

Nu er det nu: Pierre Legarth bygger første af fem seniorbofællesskaber

Byggeriet af Koldings nye seniorbofællesskab, Holbergs Have, starter så småt i gang i denne uge, når entreprenør Henning Have A/S starter byggemodning og vejprojekt på den tidligere landbrugsejendom Seestgård på Holbergsvej. 

Det fortæller Pierre Legarth, direktør i Pierre Ejendomme, firmaet bag det nye boligprojekt. 

Over det kommende års tid skyder 26 rækkehuse og et fælleshus op som rammen om det, der ifølge ejendomsselskabet bliver Koldings private seniorbofællesskab. 

Vælger entreprenør om en lille måned

Selve opførelsen af byggeriet ventes sat i gang i november, så boligerne efter planen kan stå klar til indflytning i august 2021. 

Sweco, der er tilknyttet som ingeniør, har pt byggeprojektet i udbud. 

Læs også: Pierre Ejendomme vælger Fredericia-entreprenør til Kolding-byggeri

– Vi forventer valg hovedentreprenøren indenfor tre-fire uger, oplyser Pierre Legarth. 

Et af fem seniorbofællesskaber i Kolding

Holbergs Have er blot det første af fem seniorbofællesskaber, som Pierre Ejendomme har i pipelinen i Kolding. 

–  Vi mærker en kæmpe interesse for seniorbofællesskaber og ventelisten på boliger på Holbergs Have er meget lang. Seniorbofællesskaber er Pierre Ejendommes nye vartegn og vi har endnu fire spændende seniorbofællesskaber i Kolding på tegnebrættet, fortæller Pierre Legarth. 

På vej er også seniorbofællesskabet Lykkes Have på Lykkegårdsvej, som får 20 boliger, samt et stort seniorbofællesskab i Vonsild på Søholmparken med 50 boliger. 

Førstnævnte har forventet byggestart efter endelig lokalplan primo 2021, mens etableringen af sidstnævnte forventes ultimo 2020/primo 2021. 

De resterende to seniorbofælleskaber placeret ikke nærmere specificerede steder Kolding midtby – Pierre Legarth forventer at kunne afsløre flere detaljer indenfor seks uger.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.128