23948sdkhjf

Byudviklingsprojekt rykker ud til beboerne

Som led i Thomas B. Thriges Gade-projektetet i Odense åbner et nyt, mobilt informationshus.
Ud af kontoret og ned på gadeniveau

Det er tanken bag et nyt informationshus, der skal være med til at styrke kommunikationen og dialogen med borgerne om byudviklingsprojektet Thomas B. Thriges Gade-projektet. Infoboksen slår dørene op den 29. februar, og alle er velkomne.

Formålet med byudviklingsprojektet i Odense er at omdanne Thomas B. Thriges Gade til en sammenhængende, bæredygtig og moderne bydel med boliger, parkeringskælder, erhvervsdrivende, kollektiv trafik og rekreative byrum, som er attraktive at bo, handle og opleve i.

Løbende opdatering til alle parter
Det ambitiøst projekt skal sikres gode resultatet via konstruktive input fra investorer, kultur- og erhvervslivet, borgere og andre aktører. Derfor slår Partnerskabet bag ”Fra Gade til By” Odense Kommune og Realdania dørene op til et nyt mobilt informationshus på Fisketorvet, hvor alle interesserede kan tale med projektgruppen og se udstillinger om byomdannelsesprojektet.

Infoboksen, som rykker rundt blandt borgerne, vil både bestå af et stort rum til løbende udstillinger og kontorer, hvor medarbejderne i projektgruppen skal sidde. Den centrale placering og den tilgængelige formidling skal sikre, at Odenses borgere hele tiden har mulighed for at holde sig opdaterede på projektet.

Byomdannelsen vil ske etapevis, og Infoboksen vil blive flyttet i takt med at anlægsarbejderne skrider frem. Den bliver i første omgang placeret på Fisketorvet.

Fakta om projektet
Thomas B. Thriges Gade skal omdannes fra en trafikeret hovedgade til en attraktiv bydel med boliger, butikker, erhverv, letbane og parkeringskældre.

Konkurrenceforløbet afsluttes d. 28. februar, når vinderprojektet bandt de tre tilbageværende projekter offentliggøres. Herefter følger borger- og interessentinddragelsesfasen fra 29. februar til 1.april. I denne fase rykker projektsekretariatet ud i byen og præsenterer projektet for interesserede.

Læs mere om byomdannelsesprojektet på www.fragadetilby.dk .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11