23948sdkhjf

Trio tager Tårnbys nye seniorbofællesskab

Seniorbofællesskabet på Præstefælledvej i Tårnby er gået til et hold med Adsbøll som totalentreprenør, Skala Arkitekter og Constructa, der  varetager rollen som tværfaglig ingeniør.

Det oplyser parterne på LinkedIn.

Projektet består af 2.480 kvm boligareal og 5.410 kvm vej- og udearealer. De 28 boliger fordelt på seks længer, der ligger sig perifært på grunden og omkraser fællesskabet i bebyggelsens indre. Udearealer er tænkt med et varierende landskab, der udnytter stedets kvaliteter til at skabe multifunktionelle uderum, som danner grundlag for socialt samvær.

Ønsket med det nye seniorbofællesskab er at skabe en åben og inkluderende boform, hvor forskellige mennesker kan mødes, hvor ingen føler sig ensomme, og hvor alle har mulighed for at bidrage til – og nyde godt af – fællesskabet, lyder beskrivelsen.

For at skabe et sted, hvor det både ligger lige for at være sammen, og hvor det samtidig er let at trække sig tilbage i det mere private, er der arbejdet med at skabe en tydelig og defineret graduering af fællesskab og privathed.

Projektet certificeres til DGNB sølv.

Tidligere tal fra Tårnby Kommune anfører anskaffelsessummen for byggeriet til 76, mio. kr.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093