23948sdkhjf

AP Ejendomme køber sig plads til 28.000 kvm kontorejendom i København

AP Ejendomme har netop købt sin fjerde grund i Københavns Nordhavn, denne gang er den beliggende på Marmormolen, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.   

Planen med grundkøbet er at opføre et større erhvervslejemål, en bæredygtig kontorejendom på i alt cirka 28.000 kvm., der bliver genbo til Nordhavn Station. 

– Vi har været en aktiv del af udviklingen i Nordhavn de seneste år, og med købet af grunden på Marmormolen fortsætter vi vores arbejde i den nye københavnske bydel, forklarer adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson, i pressemeddelelsen og tilføjer, at der er stor interesse fra virksomheder, der gerne vil rykke til området. 

– Vi forventer at kunne sætte gang i byggeriet i løbet af 2021, fortæller Peter Olsson, der ikke kan afsløre købsprisen på grunden. 

Udover Marmormolen ejer AP Pension også grunde på Trælastholmen, hvor AP Pension netop har opført et Comwell Hotel og er i gang med et kontorbyggeri. Tidligere har selskabet købt grunden på Svanemølleholmen, hvor man opfører både Nykredits og AP Pensions kommende domiciler.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11