23948sdkhjf

NCC i nøglerolle på et af største anlægsprojekter i Jammerbugt Kommunes historie

Med visionen om at skabe et fyrtårn for elever, personale og kulturen i Jetsmark, tog borgmester i Jetsmark Kommune Mogens Christen Gade den 24. marts første spadestik til det 152 mio. kr. Skolecenter Jetsmark. Dermed er et af de største anlægsprojekter i kommunens historie skudt i gang, skriver Jetsmark Kommune i en pressemeddelelse.

– Sammen med rådgivere og arkitekter er vi nået frem til et byggeri, der har fleksible rammer for skolen, og som kan fungere som kulturcenter, når skoledagen slutter, sagde borgmesteren blandt andet om tankerne bag byggeriet, inden han satte sig i gravemaskinen og skød byggeriet i gang officielt.

NCC har hovedentreprisen på det cirka 8.500 kvm store projekt, der bliver skole for byerne Moseby, Kaas og Pandrup samt kulturcenter for området. Entreprenørens kontrakt har en værdi af 117 mio. kr.

Anden nye skole til NCC i kommunen

Første spadestik til Skolecenter Jetsmark kommer blot 4½ år efter, at Aabybro Skole stod klar til brug i Jammerbugt Kommune.

NCC var også totalentreprise på de cirka 12.000 kvm skole, der har plads til cirka 1.100 børn.

I processen har kommunen haft stort fokus på, at skolen bygges som en fleksibel og multianvendelig skole, så både de indendørs og udendørs rum kan anvendes til flere forskellige formål. Efter skoledag kan skolen derfor også anvendes til lokale arrangementer i erhvervs- og kulturlivet. En af hovedideerne bag byggeriet er netop, at det skal signalere samlingspunkt for en bred skare af brugere.  

Det er ifølge kommunen lykkedes at indfri alle ønsker til byggeriet, inden for budgettet, og alle forslag til funktionalitet, arkitektur og pædagogiske visioner er inddraget i det nye identitetsskabende byggeri, der står klar til august 2023.   

Skolecenter Jetsmark skal opføres som en tresporet skole fra 0-9 klasse med integreret SFO og plads til førskoleelever fra 1. april til 1. august. Idræt og bevægelse foregår i det nærliggende Jetsmark Idrætscenter. Der forventes maksimalt 200 børn indskrevet i SFO hvert år.  

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156