23948sdkhjf

Fredericia-entreprenør genvinder rammeaftale igen igen

Entreprenørfirmaet CJ A/S har indgået en rammeaftale på anlægsarbejde med forsyningsselskabet, som dækker Fredericia, Kolding, Middelfart og Vejle kommuner. 

Partneraftalen har en værdi af et ikke nærmere specificeret to-cifret millionbeløb, oplyser parterne i en pressemeddelelse. 

Det er tredje gang i træk, at Fredericia-firmaet trækker sig sejrrigt ud af en budrunde på TVIS’ daglige anlægsarbejde. Denne gang med et scorekort, hvor pris selvsagt spillede en stor rolle, men hvor også social ansvarlighed og stærke referencer blev vægtet højt. 

– Vi har lavet anlægsarbejdet for TVIS i nu mere end otte år og det fungerer rigtig fint for begge parter, siger vicedirekør Jonathan Smetana fra CJ i pressemeddelelsen. 

Han hæfter sig især ved, at TVIS udover pris vægtede det omfattende materiale, der dokumenterede entreprenørfirmaets social ansvarlighed. 

– Vi indgår dels en typisk rammeaftale på anlægsarbejde, som gælder to år med mulighed for forlængelse på et år, to gange. I dette udbud har vi prioriteret prisen med 60 pct., og tilbudsgivers organisation og bemanding, kvalitets- og miljøledelsessystem og anvendte materialer og metoder med 40 pct., tilføjer Tommy Hermann, vedligeholdschef ved TVIS.

Aftale med lokalt og socialt sigte 

Samtidig er det TVIS anden såkladte partnerskabsaftale med leverandører, hvor fokus på social ansvarlighed og et øget engagementet i lokalsamfundets udvikling er fremhævet. 

Hermed forpligter parterne sig til også at gøre en indsats for at skabe flere praktikpladser, aktivering af borgere, fritidsjob eller andre sociale tiltag i lokalområdet, forklarer Tommy Hermann. 

TVIS' bestyrelse godkendte brugen af partnerskabsaftaler med leverandører i april år. Den første partnerskabsaftale blev samtidig indgået med rørsystemleveranødren Logstor i forbindelse med en ny rammeaftale om muffe- og trådrenovering.

Ud over TVIS har CJ faste samarbejds- og rammeaftaler med blandt andet Shell, Equinor og en række andre, større lokale virksomheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125