23948sdkhjf

Brand på trappefabrik: Der bliver ingen forsinkelser på den baggrund

Tidligt mandag morgen udbrød der brand i et fyrrum på trappefabrikken BV Trappen i Thy. Branden, der blev opdaget af et hold morgenfriske ansatte, blev ifølge Nordjyske anmeldt til Nordjyllands Beredskab og Midt- og Vestjyllands Politi klokken 4.58.

– Og den er heldigvis slukket igen, fortæller adm. direktør Peter Vang mandag formiddag til Wood Supply.

Trappefabrikken, der er selvforsynende med varme, opbevarer overskudsspånerne i en silo i fyrrummet, og det var ifølge direktøren her, branden opstod. I første omgang troede de ansatte, at de selv havde fået slukket for flammerne, men ifølge Peter Vang havde ilden spredt sig til vægkonstruktionen, og til Nordjyske fortalte indsatsleder Jesper Madsen tidligere på morgenen, at det nu var taget, der lod til at være i brand.

Mandag formiddag kan direktøren imidlertid ånde lettet op.

– Heldigvis blev hverken maskinparken eller produktionen ramt, så lige nu er vi godt nok uden opvarmning og udsugning, men jeg håber, at vi er oppe at køre igen allerede over middag i dag, så der bliver ikke noget, der hedder forsinkelser på den baggrund, lyder det fra Peter Vang.

Selvom han altså er glad for, at branden ikke blev mere ødelæggende for virksomheden, peger han alligevel på, at timingen ikke ligefrem er god.

– Vi tripper for at komme i gang igen, for vi har virkelig travlt for tiden. Siden nytår har vi kørt fra 5 morgen til 23 aften, og der fortsætter vi med indtil sommerferien, så det er da upassende nok med de her forstyrrelser, men vi er selvfølgelig glade for, der ikke er sket mere, slår trappedirektøren fast.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125