23948sdkhjf

Sønderjysk entreprenør søger 12 fagentreprenører til 9.000 kvm boligprojekt

Udsigt over havneområdet og den gamle middelalderby bliver hverdagen for de kommende beboere i 95 almene boliger, som nu opføres på Honnørkajen i Haderslev. 

De 9.000 kvm boliger opføres af den lokale entreprenørvirksomhed Bo Michelsen A/S for Haderslev Boligselskab efter den delegerede bygherremodel, hvor entreprenørvirksomheden både er totalentreprenør og samtidig varetager opgaven som delegeret bygherre for Haderslev Boligselskab. 

- Det er en rollefordeling, som kræver, at der er en høj grad af tillid og et virkelig godt samarbejde mellem parterne, siger Jeppe Markmann Olesen, direktør i Bo Michelsen.

Fakta: Almene boliger på Haderslev Honnørkaj

Omfang: 9.000 kvm boliger fordelt på tre, murede etageboliger i tre – otte etagers højde. 95 boliger af varierende størrelse, samt to, fælles gæsteværelser. 

Byggeperiode: Efterår 2021 – forår/sommer 2023.

Bygherre: Bo Michelsen, delegeret for Haderslev Boligselskab 

Totalentreprise: Bo Michelsen 

Arkitekt: A78 Arkitekter

Rådgiver: Sweco Danmark

12 fagentrepriser sendt i udbud

Byggeriet er udbudspligtigt og entreprenørvirksomheden har nu sendt i alt 12 fagentrepriser i prækvalifikation, fortæller direktøren og tilføjer, at Bo Michelsen selv står for beton- og murerarbejderne.  Fristen for at byde ind på entrepriserne er den 11. maj.  

De 95 boliger af varierende størrelse samt to, fælles gæsteværelser opføres som et muret byggeri fordelt på tre etageboliger i tre – otte etagers højde. 

– Haderslev er en by med mange, flotte murede bygninger og huse. Går man fra centrum og ud, kan man følge murerhåndværkets udvikling fra middelalderen til i dag, så derfor er det helt oplagt, at der skal være tale om et muret byggeri, som passer ind i byens æstetik, siger Jeppe Markmann Olesen.

Snart nyt om udbuddet på privat element 

Boligprojektet ved Haderslev Honnørkaj har været på vej i et par år. Således investerede Bo Michelsen sammen med de andre Haderslev-virksomheder A78 Arkitekter, Steen Skallebæk og bestyrelsesformand i AHJ A/S, Brian Gerlach, i den 13.600 kvm havnenære grund i foråret 2019.  

Projektet på Honnørkajen omfatter både 96 almennyttige boliger og cirka 40-60 ejerlejligheder, der opføres ud helt ud til kajkanten. 

Den private del og udbud af fagentrepriser kommer der snart mere om, fortæller Jeppe Markmann Olesen nu. Han forventer, at Bo Michelsen selv – som på den almene del – står for beton- og murerentrepriserne.

 

 

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.158