23948sdkhjf

Stor jysk boligbygger bider sig fast på Sjælland med 20.000 kvm og ny afdeling

JCN Bolig slår en tyk streg under sin tilstedeværelse i København med oprettelse af nyt kontor, samt indgåelse af to store totalentrepriser i Storkøbenhavn. 

Opstart af aktiviteterne på Sjælland var en strategisk, trinvis udvikling, hvor tilstedeværelsen af virksomhedens direktion skulle sikre etableringen, lyder det fra boligentreprenøren med hovedsøde i vestjyske Vildbjerg. JCN Boligs tre mand store direktion har således været med i hele opstarten, fra dialog med samarbejdspartnere, de første projekter, rekruttering og opbygningen af projektledelsen til nu, der kører med et setup på Sjælland. 

De seneste år er gået med den trinvise etablering, og der er etableret en egentlig sjællandsk ledelse med sektionschef Henrik Vestergaard i spidsen. Efter den trinvise opstart melder entreprenørfirmaet nu, at den sjællandske kapacitet er på et niveau, hvor der kan trædes på vækstspeederen. 

Boligentreprenøren tager fart med underskriften på to store totalentreprisekontrakter på henholdsvis 10.977 kvm boligbyggeri ved Englunden i Herlev og 8.024 kvm boliger ved Bellishøj i Rødovre. Begge kontrakter er indgået med Thomas Blok fra AEP.  

– Det er ikke nødvendigvis let at bygge i København og få succes hermed. Det er derfor glædeligt at opleve den modtagelse vi har fået som boligspecialist i forbindelse med opstarten, udtaler salgs- og udviklingsdirektør Lars P. Adamsen om den gode ordrebeholdning på Sjælland i en pressemeddelelse fra JCN Bolig. 

Englunden i Herlev består af 121 etageboliger heraf 21 rækkehuse i to plan. Imellem bygningerne er der en stor gårdhave, som alle boliger er centret ud imod. Etageboligerne er på cirka 90 kvm og beregnet til udlejning. Rækkehusene er væsentlig større. Arkitema er arkitekt og LB Consult er ingeniør. 

Bellishøj i Rødovre er 87 boliger bygget som etagebyggeri i op til fem plan. Der er tænkt fire forskellige mursten ind i projektet, som gengives opgangsvis og i de tilbagetrukne felter mellem niveauspring i boligblokkene. Bay Arch er arkitekt og ingeniør er Ingeniørgruppen Vestjylland.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096