23948sdkhjf

De skal om- og udbygge Koldings største skole

Når klokken ringer ind på Lyshøjskolen i Kolding i foråret 2023 vil eleverne have bedre plads og nyrenoverede lokaler. Og det vil de langt hen ad vejen kunne takke totalentreprenør Ommen, arkitekter fra Rum og ISC Rådgivende Ingeniører for. Trioen udgør ifølge JV.dk det hold, som har vundet den tiltrængte om- og udbygning.    

Kolding Kommune har afsat 35 mio. kr. til udvidelsen af Lyshøjskolen, som med knap 1100 elever er Koldings største folkeskole. 

- Alle 44 klasser på skolen kommer til at opleve en forandring, og udbygningen vil påvirke den måde, vi arbejder på - især i udskolingen, fortæller skoleleder Anders Svendsen til JV.dk.

Skolen skal udvides fra fire til fem spor på alle klassetrin. Skolen er i dag fordelt på to adresser med indskolingen og mellemtrinnet på den oprindelige skole på Lyshøj Allé 1, som er opført i 1969 og løbende er blevet ombygget og udvidet. Udskolingen er placeret ikke langt der fra på Agerøvej 4 i en nyere skole, som blev indviet i 2006.  

Udvidelsen på Lyshøj Allé forventes primært at være ombygning af eksisterende arealer samt en mindre del tilbygning, mens udvidelsen på Agerøvej primært forventes at være en tilbygning på cirka 750 kvm.  

Det Ommen-anførte vinderhold var – som Licitationen tidligere har beskrevet – et af tre, som var prækvalificeret til opgaven. De øvrige talte henholdsvis totalentreprenør Hansson & Knudsen, arkitekterne Friis & Moltke samt Niras som ingeniør og totalentreprenør KG Hansen & Sønner med Pluskontoret Arkitekter og ingeniørerne D.A.I. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.11