23948sdkhjf

Entreprenør på plads – Thisted sætter en nål i Cold Hawaii Inland-kortet

Sauna med udsigt over Limfjorden, hyggelige grønne lommer og lækroge, handicapvenlig nedgang til vandet og opholdsterrasse i vandkanten.

Det er nogle af elementer i det nye Søbadet i Thisted, hvor ​Ivan Jakobsen Entreprenørfirma A/S kommer til at stå for byggeriet, skriver Thisted Kommune i en pressemeddelelse. 

Det nye søbad kommer også til at få nye opholds- og omklædningsfaciliteter, offentlige toiletter, nye nedgange, overdækket grill og ny belysning. Det bliver med andre ord et helt nyt mødested for alle i Thy, der både er en integreret del af Den Blå Løber og giver bedre adgang til Limfjorden.

I første omgang skal det gamle Søbadet brydes ned og herefter begynder etableringen af det nye fra oktober. Forventningen er, at det hele står færdigt i løbet af sommeren 2022. 

En streg i landskabet

Det nye søbad er ét af flere elementer i Cold Hawaii Inland, hvor ambitionen er at skabe et nationalt centrum for vand- og friluftsaktiviteter i den danske natur; Cold Hawaii Inland. Med navnet vil Thisted Kommune udnytte, at Cold Hawaii sine forskellige surfområder ned langs den jyske vestkyst i forvejen er et stærkt brand. 

Sammen med Norrøn og ISC rådgivende ingeniører vandt Spektrum Arkitekter i 2019 en rammeaftale for Thisted Kommune om at skabe flere rekreative destinationer ved Limfjorden i Thy.

Vinderforslaget ”Streger i landskabet” indeholder en række punkter ved Limfjorden, herunder altså Søbadet i Thisted. På listen finder man også elementer i Dragsbæk, Sydhavnen og Synopal i Thisted.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125