23948sdkhjf

Det bliver til 12 års arbejde – CG Jensen vinder igen, igen for Vejdirektoratet

CG Jensen vinder for tredje gang i træk Broteknisk Vedligehold på Sjælland og kommer dermed til at stå for vedligehold af Vejdirektoratets broer og bygværker Øst for Storebælt gennem 12 år. 

– Vi betragter Broteknisk Vedligehold som en del af vores DNA – og vi er meget glade for at kunne fortsætte vores mangeårige samarbejde med Vejdirektoratet, siger divisionschef i CG Jensens division Betonrenovering, Søren Persson, i en pressemeddelelse om den fireårige kontrakt. 

Opgaven indebærer blandt andet reparation af fuger og slaghuller på broer, vedligeholdelse af broautoværn, udbedring af påkørselsskader samt mange andre opgaver som fjernelse af uønsket bevoksning og overmaling af graffiti omkring de mere 900 bygværker fordelt på Sjælland samt Lolland og Falster.  

Løfter opgaven selv 

Renoveringsopgaverne varetages typisk af et servicehold med en special indrettet servicevogn. I forbindelse med renoveringsarbejdet sørger division Betonrenovering selv for trafikafvikling, hvad enten der er brug for komplekse afspærringer af motorveje, broer og hovedveje eller enkle trafikregulerende færdelsforanstaltninger på landevejene. 

– Vi har haft en klar strategi om at kunne løfte opgaven i egenproduktion. Derfor har vi valgt at uddanne vores folk, så de både er i stand til at varetage trafikopstillingen samt de mangeartede, forskellige arbejdsopgaver, som projektet typisk indeholder, siger divisionschef i CG Jensens division Betonrenovering, Søren Persson. 

Det nye Broteknisk Vedligehold løber fra 1. januar 2022 til 31. december 2025.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141