23948sdkhjf

Ny topchef: Hun skal gøre arkitekternes verdenskongres til en succes på dansk grund

Mette Lindberg tiltræder som ny adm. direktør for UIA 2023 Copenhagen i forbindelse med, at projektet går ind i en ny fase, hvor der vil være fuldt fokus på at føre kongressen ud i livet. Mette Lindberg har siden september 2020 været ansat som programchef for verdenskongressen.

Trækket sker for at sikre nye ledelsesmæssige kompetencer inden for planlægning, markedsføring og afholdelse af events, skriver Arkitektforeningen i en pressemeddelelse

Den internationale sammenslutning af arkitekter, UIA (International Union of Architects), verdenskongres afholdes i København den 2. - 6. juli 2023.

Mette Lindbergs CV – udvalgte stillinger:

Associeret partner og seniorrådgiver i Urban Creators 2019 - 2020

Ejer/rådgiver i Lindberg CPH 2016 - 2020

Medlemschef i Realdania 2006 - 2016

Mette Lindberg har et stort branchekendskab og solid erfaring med at udvikle og afholde store events. Desuden har hun, som tidligere programchef på kongressen, allerede det fulde overblik over programmet, partnerskabet og økonomien.

– Jeg glæder mig til at lave en kongres, som giver genklang i hele verden og vise, hvad arkitekturen og arkitekterne kan bidrage med i den bæredygtige omstilling – og sammen med vores partnere og sponsorer tage imod fagfolk fra hele verden, der kommer for at dele viden, netværke og lære af hinanden, udtaler Mette Lindberg i pressemeddelelsen.

 

Mette Lindberg er tiltrådt den 9. december og afløser Annette Blegvad, som var en af hovedkræfterne i at få UIA’s verdenskongres til København i 2023. 

Som kulminationen på sit mangeårige virke som vicedirektør i Arkitektforeningen, med et særligt ansvar for internationale relationer og bæredygtighed, har Annette Blegvad som adm. direktør for UIA 2023 Copenhagen bidraget til at udtænke og forme verdenskongressens tema ”Sustainable Futures – Leave no one behind”.   

– Uden Annette ville det ikke være lykkedes at få verdenskongressen til Norden og nå dertil, hvor vi er i dag, hvor kongressen er forankret i et stærkt internationalt samarbejde omkring verdensmålene. Derfor skal der lyde en stor og varm tak for hendes indsats, udtaler Natalie Mossin, bestyrelsesformand for UIA 2023 Copenhagen. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109