23948sdkhjf

Nordjysk rådgiver gennemfører generationsskifte i to af tre afdelinger

Årsskiftet bød på ændringer i ledelsen hos den rådgivende ingeniørvirksomhed Brix & Kamp. I firmaets afdelinger i Aalborg og Hjørring har der længe været et generationsskifte på tegnebrættet, som nu er gennemført. Det oplyser et rådgivende ingeniørfirma, som også har en afdeling i Frederikshavn, i en pressemeddelelse. 

I Aalborg er et generationsskifte sluttet. Leif Høltzermann trådte ved nytår ud af partnerkredsen efter fire årtier i firmaet. Han blev ansat hos Brix & Kamp i 1981, blev optaget som partner i 1989 og blev samtidig kvalitetssikringschef for hele firmaet samt leder vedr. sundhedssektoren. Siden har han haft det faglige ansvar for brand, certificering, miljø og specialer. 

Leif Høltzermanns udtrædelsen af partnerkredsen markerer afslutningen på et glidende generationsskifte, som blev igangsat i 2017, hvor først Jacob Munch Nielsen og senere Marianne Dyring-Olsen indtrådte i partnerkredsen og overtog den daglige ledelse af afdelingen i Aalborg. Leif Høltzermann fortsætter som konsulent i firmaet. 

I Hjørring tiltræder en ny partner, Bjørn Frederiksen, der har været 11 år hos Brix & Kamp og primært beskæftiget sig med tekniske forundersøgelser, kvalificering af helhedsplaner, bygge- og projektledelse indenfor den almene boligsektor. 

– Det almene boligområde gennemgår i disse år forandringer relateret Den Grønne Boligaftale 2020, øget fokus på digitalisering, samt energioptimering - Så der sker meget på det område og det er rigtig spændende at være en del af, siger Bjørn Frederiksen i pressemeddelelsen. 

Fakta: Brix & Kamp

Brix & Kamp har afdelinger i Aalborg, Hjørring og Frederikshavn, men arbejder i hele Danmark og i udlandet.

Firmaet har over 50 medarbejdere med kompetencer fra projektering af nybyggeri og renovering samt energianlæg over DGNB-design til tilstandsrapporter.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nordjyske træhandlere passerer den halve milliard og deler millioner ud til holdet
Kurator peger på to hovedårsager til entreprenørkonkurs
Malmos styrker ledelsen: Er hentet samme sted som direktøren
Underskud hos OBH: Sådan vil direktør gør firmaet til et af branchens bedste
Institut for Menneskerettigheder vil af med nøgenkalendere på arbejdet
Skanderborg på vej med hovedentreprise på børnehus til 50 millioner
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Nordiske Medier DK

Send til en kollega

0.141