23948sdkhjf

Specialdesignede pumpehuse til nordjyderne

Aalborg Forsyning, Kloak A/S har valgt Intego A/S som ny leverandør af pumpehuse. Resultatet er specialdesignede og -tilpassede pumpehuse.
I forbindelse med et projekt, hvor nye ledninger fra oplandet skulle lede spildevand ind til Aalborg, fik Aalborg Forsyning, Kloak A/S brug for fem nye pumpehuse til de dertilhørende pumper.

De nye pumpehuse blev designet og udviklet i et tæt samarbejde mellem Intego, Aalborg Forsyning, Kloak, ingeniørfirmaet Envidan og arkitektfirmaet C.F. Møller.

- Vi har tidligere med fordel involveret arkitekter i designprocessen for at sikre, at nyetablerede pumpehuse får et ydre, som passer ind i omgivelserne. På dette projekt har vores arkitekter arbejdet sammen med Intego, som i høj grad har bidraget med deres ideer og input til de færdigehuse, fortæller Ole Nicolajsen, driftsleder hos Aalborg Forsyning, Kloak A/S.

Pumpehusene blev fremstillet og monteret på Integos egen fabrik i Aalborg, som huser alle de nødvendige kompetencer til produktionen. Pumpehusenes indvendige inventar blev også installeret på forhånd på fabrikken, hvor Intego blandt andet leverede el-installation og vvs-installation.

I ét med omgivelserne
Hos Aalborg Forsyning, Kloak er man meget tilfredse med det færdige resultat.

- Vi kontaktede Intego med henblik på at finde et pumpehus, som dels var vedligeholdelsesfrit og dels præfrabrikeret med henblik på at minimere arbejdstiden på lokationerne. Begge ønsker har Intego kunnet imødekomme. Tidsplanen blev nøje overholdt, og de færdige pumpehuse er dejligt lyse indvendige og falder fint ind i omgivelserne, der hvor de er placeret, slutter Ole Nicolajsen.

Aalborg Forsyning, Kloak A/S transporterer og renser spildevand for ca. 225.000 personer samt fra virksomheder i Aalborg og Rebild Kommune. Det er forsyningsselskabets ansvar at anlægge, drive, administrere og udbygge kloakanlæg og renseanlæg i takt med udviklingen i Aalborg Kommune.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109