23948sdkhjf

Jortons nyeste afdeling vinder udvidelse af feriecenter

Snart får feriegæster flere muligheder, når turen går til Skallerup Seaside Resort.

Feriecenteret ved Vesterhavet vest for Hjørring udvider det nuværende vandland blandt andet med en tresporet vandrutsjebane. Vandlandet udvides desuden med to ekstra børnebassiner med vesterhavstema. Resortets spa- og wellnessområde Romulus udvider ligeledes med blandt andet ekstra behandlerrum, nyt udendørsbassin, større omklædningsfaciliteter og floating-bassin.

Det er entreprenørfirmaet Jorton, som for få måneder siden etablerede en ny afdeling i Hjørring, der skal stå for den markante udvidelse. Det skriver Skallerup Seaside Resort i en pressemeddelelse.

- Vi glæder os til at tage første spadestik til dette spændende projekt, som kommer til at give Skallerup Seaside Resort og hele området ved Lønstrup endnu større attraktionskraft, fortæller Nicolai Thomsen, der er områdechef i Jorton nyetablerede afdeling, og fortsætter:

- I 2021 udvidede Jorton med en ny afdeling i Hjørring for at komme tættere på lokalområdet og de projekter, vi har i området. Vi tror på, at lokalkendskab og gode relationer løfter vores samarbejde med kunderne, og det er projektet i Skallerup Seaside Resort et godt eksempel på, tilføjer han.

Udvidelsen af vandland og Romulus omfatter i alt 1130 indvendige kvm og 300 udvendige kvm opholdsområder.  

Mobiliseringen af byggepladsen finder sted nu efter påske.

Om- og tilbygningen forventes at stå klar før højsæsonen 2023.  

Om Skallerup Seaside Resort

Skallerup Seaside Resort er et feriecenter med 292 ferieboliger og et centerområde med adgang til vandland, svømmehal, fitnesscenter, romersk bad, sportsfaciliteter, legeland med mere.

Resortet ligger fem kilometer nord for Lønstrup ud til Vesterhavet og har eksisteret siden 1949.

Skallerup Seaside Resort ejes af en fond og har cirka 200 medarbejdere. 

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141