23948sdkhjf

Developer åbner kontor i London

Elf Development skifter navn i forbindelse med etablering af nyt selskab i London

IrmaByen i Rødovre, Trongården i Lyngby og projekter i Aarhus, Malmø og Lund er allerede på referencelisten hos den danske developer Alfa Development.

Men nu retter developervirksomheden, som blev stiftet i 2006 af Ludvig Find og Andreea Kaiser under navnet Elf Development, fokus uden for Norden og etablerer et nyt selskab på det britiske marked med hovedsæde i London.

Ekspansionsplanerne betyder samtidig, at selskabet har skiftet Elf-navnet ud med Alfa.

-Med den internationale ekspansion ønskede vi at finde et nyt navn, der på en og samme tid signalerer både kontinuitet og nytænkning. Bogstavmæssigt og udtalemæssigt er der ikke langt fra Elf til Alfa, som giver en vis genkendelighed. Men Alfa er også nyt og udtrykker en ambition om at gå nye veje og udvikle nye løsninger, siger Andreea Kaiser, der er bestyrelsesformand og medstifter af Alfa Development, i en pressemeddelelse.

Udelukkende navneskift

ALFA Development går blandt andet efter at udvikle bæredygtige bymiljøer, der skaber rammerne for menneskers livskvalitet og gør mindst mulig skade på klima og miljø.

Strategien for Alfa Development er fortsat at udvikle gode bykvarterer specifikt målrettet mod mellemindkomstsegmentet i Danmarks største byer Jan Kristensen, adm. direktør, Elf Development

Det nye navn er udelukkende et navneskift og indebærer ingen ændringer i igangværende aktiviteter, samarbejder og partnerskaber. Jan Kristensen fortsætter som administrerende direktør for Alfa Development i Danmark.

- Strategien for Alfa Development er fortsat at udvikle gode bykvarterer specifikt målrettet mod mellemindkomstsegmentet i Danmarks største byer, primært Hovedstadsområdet og Aarhus. Vores mål er at vækste forretningen som en toneangivende spiller på markedet, siger Jan Kristensen i pressemeddelelsen.

Alfa Development

Alfa Development blev stiftet af Ludvig Find og Andreea Kaiser i 2006 som Elf Development ud fra en fælles ambition om at skabe et developer-firma med fokus på menneskers livskvalitet. 

I dag har firmaet næsten 50 medarbejdere på kontorer i Danmark og Sverige og udvikler projekter i Hovedstadsområdet, Aarhus, Malmø og Lund. Blandt de mest kendte danske projekter er IrmaByen i Rødovre og Trongården i Lyngby.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141