23948sdkhjf

Mexicansk, italiensk eller fusion? Skou Gruppen bygger restaurant i det indre København

Madklubben åbner en restaurant på Tordenskjoldsgade 19 i det indre København, og det er Skou Gruppen, der skal bygge det nye spisested op fra bunden i en totalentreprise. Det skriver entreprenørfirmaet fra Hørsholm i en pressemeddelelse.

Arbejdet er så småt gået i gang, og ifølge planen bliver dørene slået op for de første gæster til næste år.

– Der har længe ligget en fotobutik, og nu gør vi lokalerne klar til det nye formål. Vi etablerer vægge og hygiejnegulve og trækker installationer til køkken- og toiletfaciliteter. Vi sætter lydreducerende lofter op, som passer til kravene for støj. Udvendigt kommer der nye vinduer samt ny hoveddør og trappesten, så stedet bliver indbydende at se på fra gaden, siger Martin Skou Heidemann, direktør i Skou Gruppen, i pressemeddelelsen.

Ansigtsløftning til en klassisk bygning

Facaden får desuden et løft, når den gamle facademalingen fjernes, muren pudses op og males på ny i den oprindelige grå farve. 

Madklubbens første restaurant så dagens lys i 2007, og det nye spisested på Tordenskjoldsgade bliver nummer 37 i rækken. Anders Aagaard er stifter af Madklubben og direktør, og han siger om valget af lokation:

– Tordenskjoldsgade er jo en del af det gamle København, et område med masser af kultur og sjæl. Det er desuden en rigtig flot bygning i klassisk pariserstil. Bygningen og især hjørnet, hvor Madklubben flytter ind, har dog længe trængt til en kærlig hånd. Det giver vi den nu, så den igen bliver smuk at se på.

Mexicansk, italiensk eller fusion? Anders Aagaard fortæller, at der ikke er truffet en beslutning om temaet på nuværende tidspunkt. Han regner dog med, at der ikke går længe, inden han kan løfte sløret for konceptet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.133