23948sdkhjf

Bæredygtige, fleksible byggeløsninger er vejen frem i en foranderlig verden

Behovet for fleksible og energieffektive løsninger i byggebranchen bliver fortsat større. Uforudsigeligheden i samfundet er stor, vi skal spare på energien og pengene og løsningerne i branchen er for langsomme, dyre og ufleksible. Adapteo udlejer midlertidige, fleksible og bæredygtige bygninger, og behovet vokser fortsat.

Ambitionen er at gå forrest. Adapteo vil være en af de mest bæredygtige virksomheder i branchen. 80 procent af udledningen fra byggeri og renovering kan reduceres ved brug af mere cirkulære løsninger ifølge EU’s handlingsplan for cirkulær økonomi. En sådan overgang er nødvendig, hvis vi skal begrænse den globale opvarmning til et godt stykke under 2°C.

Adapteos pavilloner har facadeplader, som kan fremstilles med mindre energi og har en længere levetid.

Det træ, som Adapteo bruger, er FSC-certificeret, hvilket sikrer, at træ med denne mærkning stammer fra bæredygtigt skovbrug med hensyn til miljø, dyreliv og lokalområde. Der bliver ikke fældet mere træ end skoven kan reproducere.

Grøn energi og vedvarende materiale

Adapteos bygninger består primært af vedvarende materiale. De præfabrikerede og fleksible pavillonbygninger minimerer byggetid og montering. Samtidig kan de genanvendes i nye byggeprojekter igen og igen. En byggemetode, der er en effektiv løsning, og byder på et eminent indeklima med avanceret teknik til ventilation og opvarmning.

Læs mere om bæredygtighed hos Adapteo

Fleksible bygninger til mange forskellige behov

Adapteo leverer færdige bygninger med byggetilladelse til både permanent brug og akutte, midlertidige behov. Konkrete eksempler på fleksible løsninger, er sundhedsvæsenet, som gennem Corona-perioden fik akut brug for ekstra kapacitet med kort varsel. Mange testcentre brugte derfor Adapteos moduler. Nu er behovet der ikke mere, og modulerne blev hurtigt demonteret og renoveret. I dag bliver de brugt til andre projekter på skoler, institutioner, kontorer og håndværkercamps på store byggepladser som f.eks. Femern tunnelen, hvor Adapteo leverer boligerne til tunnel arbejderne.

Læs mere om Adapteos fleksible pavillonløsninger

Faktaboks:

Vil du høre mere om Adapteos bæredygtige løsninger? Så kontakt os her Kontakt - Adapteo

Adapteo leverer koncepter til bl.a.:

Daginstitutioner
Skoler
Kontorer
Sundhed og pleje
Beboelse og camps
Kontorhoteller

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093