23948sdkhjf

Kvik vil bygge fabrik i Thailand

En ny samarbejdsaftale sætter fart på Kviks ekspansion i Asien, og den midtjyske køkkenproducent planlægger derfor at investere i produktionsfaciliteter i Bangkok.
Kvik, der er en del af den svenske Ballingslöv-koncern, har netop indgået en aftale med forretningskæden Boonthavorn om at åbne 10 shop-in-shop-butikker i Thailand.

Carsten B. Andersen, der er ansvarlig for Ballingslövs aktiviteter i Sydøstasien, fortæller til Herning Folkeblad, at der er tale om en meget stor aftale, der meget vel kan kaste en årlig omsætning på 60-80 mio. kr. af sig.

Med udsigt til stærkt stigende aktivitet i Asien går Kvik nu i gang med at etablere produktion i Thailand, og ifølge Carsten Andersen kan en fabrik stå klar inden for de næste 6-7 måneder. Han forventer i samme ombæring, at Vildbjerg-virksomhedens asiatiske organisation vil vokse fra 9 til omkring 40 ansatte.

Strategien er, at hovedsædet og den kommende fabrik i Bangkok skal være centrum for aktiviteterne i Asien, på samme måde som Vildbjerg er det i Europa.

Kæmpestort potentiale
Carsten B. Andersen har en baggrund som adm. direktør i Kvik gennem 14 år. Ved udgangen af marts måned skiftede han den stilling ud med en position som ansvarlig for Ballingslöv-koncernens aktiviteter i Asien; herunder udvikling af Kviks butiksnet i Sydøstasien.

- Kvik åbnede allerede sidste år to butikker i Thailand, og vi kan konstatere, at der er et kæmpestort potentiale i derude, sagde Carsten B. Andersen blandt andet i forbindelse med sin tiltræden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111