23948sdkhjf

Maskinerne er kørt i stilling – 33.000 kvm  bebygges med hoteller, kontorer og tankstation

Ejendomsudvikleren Maycon er i gang med at realisere planerne om at gøre et område afkørsel 37 på Sydmotorvejen på Sjælland til et knudepunkt for pauser og arbejde.

Stop37-området skal have turisthotel, Kabinehotel, fastfood-restauranter, supermarked, el-ladestandere, vaskehaller, arbejdsstationer med mere, beskriver Maycon, som står bag hele projektet, i en pressemeddelelse.

De sidste aftaler med Faxe Kommune er under endelig behandling med hensyn til den overordnede byggemodning af Stop 37, som mere præcist er området lige ved til- og frakørslen ved motorvejen til Rønnede/Næstved.

– Området på i alt 33.000 kvm udvikles til at blive et eftertragtet pitstop for alle, der trænger til en pause på farten, fortæller Anders Mayland, direktør i Maycon, i pressemeddelelsen og fortsætter:

– Det bebyggede areal på 6.000 kvm kommer i serviceområdet til at indeholde to fastfood restauranter, et supermarked og take-away.

Der indrettes desuden arbejdsstationer og kontorer, hvor der er muligt for eksempel at klare online-arbejdet. På 1. sal indrettes kabinehotel, og i forlængelse af en almindelig tankstation opføres en 1.000 kvm stor ladestationspark. Derudover etableres dobbelt vaskehal og bil-pusleplads.

Også hotel til turister

I en separat bygning indrettes desuden familie-turisthotel i op til tre etager, hvor selve hotellet opføres i to etaper.

Ifølge Anders Mayland har netop hotelfaciliteter været efterspurgt i området til overnatning for de 750.000 turister, der på årsbasis besøger områdets attraktioner

I løbet af byggefasen vil Borupvej, en parallelvej til motorvejen, blive berørt, idet den skal udbygges og nyanlægges ud for Stop 37, så til- og frakørselsforhold optimeres.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11