23948sdkhjf

Stort Gladsaxe-byggeri skrider planmæssigt frem

Entreprenørfirmaet Myhlenberg er i fuld gang med opførelsen af en 19.500 m² stor domicilejendom ved Buddinge Station. Onsdag er der indbudt til rejsegilde.
Ét år efter det første spadestik kan domicilejendommen på Buddingevej 272 i Gladsaxe nu holde rejsegilde. Det markeres, når Gladsaxes borgmester Karin Søjberg Holst giver håndværkerne og byggeriet et par ord med på vejen og tegner fremtidsperspektiverne for den nye ejendom og for lokalområdet.

Ejendommen bliver firmadomicil for ingeniørfirmaet Moe & Brødsgaard og vil i stueetagen rumme et Kvickly-varehus.

Den nye lavenergibygning på i alt ca. 19.500 kvm. er tegnet af Schmidt Hammer Lassen Architects, mens Moe Brødsgaard varetager al ingeniørrådgivning i projektet. Bygherre er Sophienberg Ejendomsudvikling, der står for både projektudvikling og udlejning, mens opførelsen af byggeriet varetages af entreprenørfirmaet Myhlenberg i totalentreprise. Projektet er solgt til Pension Danmark, der overtager ejendommen, når den tages i brug i forsommeren 2013.

Bygningens stueetage indeholder dagligvarebutik udlejet til Coop Danmark, mens lokalerne i det fem etagers høje kontorhus indrettes til nyt domicil for Moe & Brødsgaard. I de 8.000 kvm. kælder i to niveauer er parkeringspladser, personalefaciliteter, lagerrum og teknik.

- Byggeriet forløber helt som planlagt og vil stå klar til indflytning i forsommeren 2013. Vi ser nu konturerne af den flot designede bygning, der bestemt vil være sin centrale og synlige placering værdig, og vi glæder os til at færdiggøre ejendommen til glæde for ejer og brugere, siger direktør Niels Krag, Sophienberg Ejendomsudvikling A/S.
Kommenter på artiklen (1)
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.141