23948sdkhjf

Amstrup & Baggesen ændrer i ledelsen

Odense-entreprenøren har både fået ny direktør, ny projektchef og ny udviklingschef.
Amstrup & Baggesen Entreprise A/S har med virkning fra den 1. oktober udnævnt Niels Ove Jensen som ny direktør med det overordnede ansvar for selskabets daglige drift.

Niels Ove Jensen har hidtil været leder af Amstrup & Baggesens entrepriseafdeling, og han vil også fremover forestå den daglige ledelse af afdelingen; herunder kontakten til leverandører og underentreprenører. Den hidtidige direktør, Jørgen Larsen, vil i en overgangsperiode stå til rådighed ved gennemførelse af de igangværende byggeprojekter.

Endvidere er Steen Larsen udnævnt til projektchef med ansvar for projektering og myndighedsbehandling. Som projektchef får Steen Andersen endvidere kontakten til bygherrerne i forbindelse med renoveringer, og han vil ligeledes forestå kontakt og forhandlinger med de eksterne rådgivere.

Endelig er Claus Rosendahl Rasmussen ansat som ny udviklingschef og skal fra 1. november arbejde med udvikling og gennemførelse af bolig- og erhvervsprojekter, herunder dagligvare- og centerbyggerier. Claus Rosendahl Rasmussen har en fortid hos Lidl og Reka Gruppen og har senest været chefkonsulent hos Kerteminde Kommune, hvor han blandt andet har arbejdet med udviklingen af Kerteminde Havn.

Amstrup & Baggesen har i øvrigt netop offentliggjort sit 2011/12-regnskab, der blev afsluttet ved udgangen af juni måned. Resultatet blev et overskud efter skat på 7,1 mio. kr. ud af en bruttofortjeneste på 18,2 mio. kr. Til sammenligning gav 2010/11 et plus på 9,85 mio. kr. ud af en bruttofortjeneste på 19,5 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094