23948sdkhjf

Ny kædechef hos Svane Køkkenet

Torben Nielsen, tidligere indehaver af fire midtjyske Invita-butikker, skal sikre fortsat vækst i Danmark og det øvrige Norden.
Kæden Svane Køkkenet har trodset alle odds i et trængt marked med finanskrise og nedgang i byggeriet ved at satse på en offensiv strategi med innovation, design og åbning af nye butikker.

I sidste regnskabsår (2011) blev omsætningen øget med 13 procent, mens resultatet steg med 11 mio. til 18 mio. kr. før skat, og tidligere på året tog Svane Køkkenet hul på en ny ekspansiv strategi for de nordiske markeder.

Nu har Svane Køkkenet udnævnt en ny kædechef, Torben Nielsen, der skal sørge for at brede vingerne ud og få virksomheden til at flyve endnu højere

- Fra sidelinjen har jeg fulgt Svane Køkkenets innovative udvikling og vækst, og den rummer et spændende potentiale, som jeg glæder mig til at være med til at indfri, siger Torben Nielsen.

Potentialet er stort
Den nye kædechef er en erfaren køkkenmand. Gennem 10 år har han drevet fire Invita-butikker i det midtjyske, hvoraf de tre blev solgt fra for et par år siden. Den største af butikkerne; køkkenhuset birkINdoor i Herning, blev solgt den 1. september, og nu er Torben Nielsen klar til at udfordre markedet fra sin nye position som leder af den franchise-baserede Svane-kæde:

- Det er både et stærkt brand og en kæde med dygtige butiksejere og medarbejdere, så potentialet til yderligere vækst er stort, mener han.
Administrerende direktør for TMK-koncernen, som Svane Køkkenet indgår i, Ole Lund Andersen, glæder sig til samarbejdet med Torben Nielsen:

- Vi er glade for, at det er lykkedes at tiltrække en erfaren og dygtig køkkenmand som Torben Nielsen som ny kædechef. Det er vigtigt for at kunne fortsætte den innovative udvikling og vækst, som Svane Køkkenet har oplevet i de seneste år, siger Ole Lund Andersen.

Gennem de seneste år har Svane Køkkenet åbnet nye butikker i Danmark og sideløbende satset på at etablere sig på det øvrige skandinaviske marked. For tredje år i træk lanceres den 22. december et nyt, banebrydende arkitekttegnet køkken:

Målet er at gøre Svane Køkkenet til et out-standing brand i Skandinavien og forbrugernes foretrukne køkkenvalg, siger Ole Lund Andersen.

FAKTA om Svane Køkkenet
Svane Køkkenet er en kæde af 27 selvstændige franchisetagere og fejrer i år 20 års jubilæum. Køkkenet fremstilles efter årelange håndværkstraditioner på TMK-koncernens fabrikker ved Holstebro, hvor både skabe og bordplader produceres.

TMK-koncernen, der den største dansk-ejede køkken-producent med mere end 250 ansatte, har fremstillet køkkener, garderobeskabe og bad-løsninger siden 1952.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125