23948sdkhjf
Del siden
Annonce

4000 Ture Årligt: Populær Hav Safari i Thyborøn med specialcontainer fra BOXIT

Safarikonceptet i Thyborøn er i kraftig vækst. Sommerprogrammet inkluderer spættede sæler og legende delfiner, mens rav og østers stjæler rampelyset i sæsonen hos Jyllandsakvariet. Virksomheden har udvidet faciliteterne for de mange eventyrlystne besøgende.

Hos Jyllandsakvariet i Thyborøn er der travlhed på vandet, hvor de arrangerer intet mindre end 4000 ture om året. På syv år er safarikonceptet blevet udvidet med sælsafari, delfinudflugter, samt rav- og østersjagt - og i gennemsnit bliver der investeret i en ny båd årligt.

"Da vi startede, foregik sælsafari på et dige, hvilket var langt fra ideelt. Derfor investerede vi i vores første båd for at komme tættere på. I dag tæller vores koncept syv både, der tager turister, virksomheder og eventdeltagere med ud på det åbne hav for at opleve naturen," forklarer Michael Madsen, ejer af Jyllandsakvariet.

For at fuldende naturoplevelsen har Jyllandsakvariet udvidet faciliteterne på Thyborøn-havnen med en specialdesignet containerløsning. Containeren fungerer både som opbevaring for udstyr og som en tagterrasse, hvor gæsterne kan nyde fangsten fra havet og den enestående udsigt.

Det nordjyske firma Boxit har stået for design og levering af containerløsningen til Jyllandsakvariet. Containeren, der også anvendes af andre virksomheder, er et eksempel på den voksende tendens til kreativ anvendelse af containere i erhvervslivet.

BOXIT specialiserer sig i at tilbyde specialdesignede containere, skræddersyet til forskellige behov og formål. Disse specialcontainere er ikke kun robuste og sikre, men også fleksible og tilpasset specifikke anvendelser. Fra opbevaring og transport til events og salgssteder tilbyder BOXIT en bred vifte af specialcontainere, der kan imødekomme forskellige krav og ønsker fra kunderne.

En af fordelene ved BOXIT's specialcontainere er deres alsidighed og tilpasningsevne. Uanset om det drejer sig om køle/frysecontainere til temperatursensitive varer, besøgscontainere, containere til events eller mandskabscontainere til arbejdspladser, kan BOXIT levere løsninger, der passer til ethvert formål.

BOXIT's specialcontainere er også kendt for deres høje kvalitet og pålidelighed. Med topmoderne produktionsfaciliteter og ekspertise i ryggen sikrer BOXIT, at hver specialcontainer lever op til de højeste standarder for både sikkerhed og funktionalitet.

"Sæler og delfiner er en sommerattraktion, mens vinteren byder på østers og rav. Vi er på vej til at skabe aktivitet året rundt på Thyborøn-havnen. Interessen er steget markant, især efter coronapandemien, hvor flere søger ud i naturen for at få unikke oplevelser," tilføjer Michael Madsen.

Mere om BOXIT

CSR.dk

Framtidenbygg.se

Maskinteknik.dk

Bygge-anlægsavisen.dk

Maskinbladet.dk

Installatør.dk

Fritidsmarkedet.dk

Indret.dk

Grønteknik.dk

Byggeri-arkitektur.dk

Læs også om BOXIT produkterne

 

BOXIT Container
Østre Alle 102
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21410888

Kontaktperson

BC
BOXIT Container
container@boxit.dk

Send til en kollega

0.047