23948sdkhjf

15.000 m² Bauhaus åbner grundlovsdag

120 nye medarbejdere står klar, når Bauhaus i Roskilde slår dørene op for et 15.000 m² stort byggevarehus den 5. juni.
Grundlovsdag åbner Bauhaus et af landets største byggevarehuse med alt til hus og have samlet under ét tag. Varehuschef Rune Sury står i spidsen for kædens nye varehus, og glæder sig sammen med de 120 nye medarbejdere til at give kunderne kvalificeret rådgivning og ny inspiration.

Læs mere: 120 nye medarbejdere rykker ind .

- Vi kan nu byde kunderne velkomne i vores nye varehus, der har mere end 120.000 forskellige varenumre på hylderne. Det betyder, at kunderne ikke vil køre forgæves efter varer, og at vi samtidig kan rådgive og inspirere til nye projekter i boligen eller i haven, siger varehuschef Rune Sury fra Bauhaus Roskilde.

Læs mere: 6.000 kæmper om 120 Bauhaus-jobs .

Fordele for håndværkere
I forbindelse med åbningen af det nye byggevarehus d. 5. juni vil Roskilde Kommunes borgmester, Joy Mogensen, holde tale og sammen med varehuschef Rune Sury save stolpen over som startskuddet for åbningen. Herefter lukkes dørene op til det nye byggevarehus.

Festlighederne er ikke kun forbeholdt private gør det selv-folk og haveentusiaster. Samtidig kan erhvervskunderne nyde godt af byggevarehusets nye drive-in. Bauhaus Roskilde har ansat en række medarbejdere, der vil stå klar med brancheerfaring og kendskab til erhvervskundernes udfordringer og behov.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25