23948sdkhjf

Stadig stop på letbane: - Vi arbejder på højtryk for at komme i mål

Undersøgelserne af facadeankre på Odense Letbane fortsætter, så driften er sat i stå nogen tid endnu

Siden et facadeanker på Odense Letbane, der fungerer som ophæng for køreledningerne, løsnede sig mellem den 10. og 11. juni, er beskyldningerne fløjet mellem letbaneselskab og den spanske entreprenør Comsa. I mellemtiden står letbanetogene stille på en del af strækningen gennem Odense.

Og sådan vil det forhold sig i den nærmeste fremtid.

Status fra Odense Letbane mandag den 26. juni lød således, at undersøgelser og udbedringer af de berørte facadeankre på især Nyborgvej – hvor man konstaterede et løst facadeanker i starten af juni – og Middelfartvej fortsætter.

- Vi arbejder på højtryk for at komme i mål med et samlet overblik over de udbedringer, vi skal igennem, før vi kan genoptage driften, forklarer Dan Ravn, adm. direktør ved Odense Letbane, i en opdatering om arbejdet.

- Vi har at gøre med forhold, der berører sikkerheden i og omkring letbanesporet. Derfor skal vi være grundige – sikkerheden går forud for alt andet. Samtidig ønsker vi naturligvis ikke, at driftsstoppet trækker ud så meget som én dag mere end absolut nødvendigt, tilføjer letbanedirektøren.

Dan Ravn forventer, at Odense Letbane midt i uge 26 er klar med en revideret tidsplan for perioden frem mod genoptagelse af letbanedriften.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094