23948sdkhjf

Mand kørt over af vejtromle midt i Aalborg - fører testet positiv for narko

Manden er kommet alvorligt til skade men er uden for livsfare

Opdateret

En 37-årig mand kom onsdag morgen alvorligt til skade i en arbejdsulykke midt i Aalborg.

Det fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi, Bruno Brix.

Politiet fik meldingen klokken 8.52 om, at en mand har fået sit ben i klemme ved en vejtromle på John F. Kennedys Plads.

- Det viser sig, at en mand er kommet ind under - eller i hvert kommet til skade - ved tromlen med både en arm og et ben, siger Bruno Brix.

- Mandens fod kommer ind under tromlen, og så falder han og kommer til skade med armen - vi ved ikke helt om den har været inde under tromlen, siger vagtchefen.

- Manden var dog også heldig. Tromlen samtidig kørte henover en holder, der bruges til vejskilte, og bliver derfor hævet en smule. Det går ikke så galt, som det kunne være gået, siger Bruno Brix.

Meldingen var at den 37-årige mand var kommet alvorligt til skade, men at det ikke har været livstruende.

Testet positiv

Manden arbejdede på vejarbejdet, der er i gang på pladsen ud for banegården i Aalborg, og derfor blev Arbejdstilsynet tilkaldt, og derudover har Nordjyllands Politi også haft en bilinspektør på stedet.

- Der er ikke fundet fejl på vejtromlen. Men manden, der kørte tromlen, er testet positiv for narko - eller noget sløvende medicin - og derfor har vi udtaget en blodprøve fra manden, som vi også skal have afhørt nærmere, siger Bruno Brix.

De pårørende til den 37-årige er underrettet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203