23948sdkhjf

Succes kort efter start: Stor entreprenør indfører 'reservationsgebyr' på boligprojekt

Gebyr for at komme på en venteliste til nye boliger i Holstebro har ikke reduceret interessen

Engang holdt politiet til på en centralt placeret grund i Holstebro, men snart skyder Nørreporthusene op med 24 lejeboliger, erhverv og seks penthouselejligheder på toppen. Og der er stor rift om dem, lyder det fra entreprenørfirmaet Gråkjær, en af de centrale aktører bag projektet.

- Det er nok ikke som sådan kommet bag på os, at der har været interesse, men det er overraskende, hvor tidligt den har været i forløbet, siger Mogens Nitschke, som er investeringschef hos Gråkjær til Dagbladet Holstebro Struer.

Den store interesse har fået entreprenørfirmaet til at oprette en reservationsliste. Og for at sikre sig, at henvendelserne er seriøse, skal der betales et reservationsgebyr. Allerede nu har fremtidige beboere smidt penge i et omfang, så halvdelen af boligerne er udlejet.

Tre investorer med lokal tilknytning står bag Nørreporthusene: Investor Knud Lundgaard-Karlshøj, direktør Uffe Hardam og totalentreprenør John Gråkjær. Sidstnævnte er også manden bag firmaet, der som skrevet står for byggeriet.

Nørreporthusene kommer til at bestå af to identiske etagebyggerier med 30 lejligheder og erhverv. Bygningerne bliver fem etager med penthouselejligheder i øverste etage. På 1.-3. sal indrettes lejligheder til udlejning, og i stueetagen etableres erhvervslokaler.

Byggeriet gik i gang i august, og indflytning er sat til medio 2025.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125