23948sdkhjf

VVS-installatørs satsning på varmepumper bærer frugt

Gyrstinge VVS arbejder målrettet med at opkvalificere medarbejderenes i forhold til varmepumper. Indsatsen har sikret en certificering som klima-partner hos den internationale koncern Bosch.
VVS-installationsfirmaet fra Gyrsinge ved Ringsted har arbejdet målrettet med at opkvalificere medarbejderne mht. varmepumper. Med løbende efteruddannelse lever firmaet nu op til leverandørernes krav om viden og service, så Gyrstinge VVS er sikret godkendelse som ”Certified Climate Partner” hos Bosch, der producerer varmeløsninger som gasfyr og varmepumper.

- Vi er naturligvis stolte over, at være Klima-Partner hos en stor, anerkendt leverandør som Bosch. Vi ser certificeringen som et udtryk for, at vi leverer god service og har stor kompetence, når det gælder installation af varmeløsninger til vores kunder, siger VVS-installatør Niels Olsen, Gyrstinge VVS.

Flere krav
Certificeringen kræver, at Gystinge VVS lever op til, at medarbejderne løbende deltager på Bosch’ tekniske kurser for at følge den seneste udvikling inden for varmeløsninger. Derudover er Gyrstinge VVS medlem af en garantiordning og har dermed autorisationer og kvalitetssikringsordninger til at installere varmeløsninger.

Gyrstinge VVS blev etableret i 1976. Ud almindeligt VVS-arbejde leverer og installerer firmaet olie-, gas-, halm- og pillefyr samt anlæg til sol- og jordvarme mv. Virksomheden har 10 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125